Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBIJENO 8 OSOBA

Pristaše Islamske države na društvenim mrežama slave napad u Münchenu

Njemačka
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
22.07.2016.
u 22:22

"Islamska država širi se u Europi", stoji u poruci na drugome profilu koji podupire IS.

Pristaše Islamske države slave na društvenim mrežama vijesti o pucnjavi u trgovačkom centru u Münchenu u petak u kojoj je ubijeno osam, a ranjeno više osoba.

"Hvala Bogu, neka Bog donese napredak našim ljudima iz Islamske države", navodi se u jednoj poruci na arapskom jeziku na profilu naklonjenom radikalnom IS-u, prenosi Reuters.

"Islamska država širi se u Europi", stoji u poruci na drugome profilu koji podupire IS. 

Ovo je treći veliki napad na civile u zapadnoj Europi u osam dana. Za prijašnje napade u Francuskoj i Njemačkoj odgovornost je preuzeo IS. 

>> VIDEO Opsadno stanje u Münchenu, ubojice u bijegu! Sumnja se na teroristički napad. Objavljena snimka pucnjave ispred McDonald'sa. 3 napadača ubila najmanje 6 osoba

>> Hrvati u Münchenu: 'Čuju se sirene hitne, nastao je kaos, sve je blokirano'

Komentara 30

AA
Aartur
23:10 22.07.2016.

ISIL se otvoreno hvali svojim zločinima, a zapadni mediji opet zabijaju glavu u pijesak i tvrde da nema nikakvih indicija koji bi upućivali na islamski terorizam, BBC je čak imputirao da je riječ o neonacističkoj odmazdi povodom pete obljetnice Breivikova maskra u Norveškoj. Eto dokle ide politička korektnost današnjih libtarda.

BE
beitsche
22:51 22.07.2016.

Sto reci. .nama su savjetovali da smirimo strasti. Sad budemo vidli kak se oni ponasaju kad u njihovoj kuci gori. .nije to nista strasno. Jos nema opce opasnosti I odlaska u sklonista kao kad su nas teroristi iz tzv krajine napadali

GO
gooniegoogoo
23:22 22.07.2016.

Slavi i Dobrodošli i Platforma 112 i Kulturnjaci i Documenta I Centar za mirovne studije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije