Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PAMTIT ĆEMO TE'

Emotivno pismo osvanulo na mjestu pogibije djevojčice u Dugom Selu: 'Prebrzo si nam otišla...'

Mještani pale svijeće za poginulu djevojčicu u Dugom Selu
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/6
22.05.2024.
u 16:36

Iako je prvoj u pomoć pristigao liječnik koji je bio u blizini, malenoj nije bilo spasa. Zagrebačka policija objavila je što se točno dogodilo jučer oko podneva

Emotivno pismo osvanulo je ove srijede na mjestu gdje je život jučer izgubila 8-godišnja djevojčica koja je stradala pod kotačima kamiona. Vozač (27) koji je upravljao kamionom odmah je nakon nesreće uhićen, a policija je utvrdila kako je tijekom skretanja udesno propustio pogledati nalazi li se netko s desne strane. 

''Mali anđele, prebrzo si nam otišla, zaslužila si imati divan život, još puno toga si trebala proživjeti... ali Bog je očito imao drugačije planove. Ljepotice mala, zauvijek ćemo te pamtiti po tvom širokom osmjehu, zaigranosti, mašti i veselju. Neizmjerno smo ti zahvalni što si naš život činila ljepšim. Uživaj sada s anđelima, na nekom ljepšem mjestu'', pisalo je u pismu koje je netko zalijepio na ogradu u Dugom Selu, prenose 24sata.

Iako je prvoj u pomoć pristigao liječnik koji je bio u blizini, malenoj nije bilo spasa. Zagrebačka policija objavila je što se točno dogodilo jučer oko podneva. 

''Vozač, 27-godišnjak, upravljao je teretnim automobilom marke Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka te prilikom skretanja udesno na kolnik ulice II. savski odvojak, a da se prije započinjanja navedene radnje nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu ili njihovu imovinu, ne vodeći pritom računa o smjeru i položaju svog vozila u odnosu na pješaka s njegove desne strane, kotačima vozila zahvatio je pješaka – dijete koje je pješice prelazilo kolnik navedenog odvojka u smjeru jugoistoka, pri tome dolazeći vozaču s njegove desne strane, krećući se prethodno nogostupom'', stoji u priopćenju policije. 

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar barba_arba
barba_arba
22:07 22.05.2024.

Nadan se, da će svi koji su sad puni žalosti, sutra držati ograničenja i voziti po propisima. Inače od emocija nič.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije