Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iran

Eksplozija u rafineriji u kojoj je bio Ahmadinedžad

 Mahmoud Ahmadinedžad
AFP
24.05.2011.
u 08:59

Jedna je osoba poginula, 22 su ozlijeđene, a iranski je predsjednik prošao bez ozljeda.

Prema najnovijim informacijama, jedna je osoba poginula u eksploziji u rafineriji nafte u Abadanu, u kojoj je u tom trenutku bio i iranski predsjerdnik Mahmud Ahmadinedžad.

Agencija Fars izvijestila je da su eksploziju i požar u rafineriji na jugozapadu Irana prouzročili  tehnički problemi. Ozlijeđene su 22 osobe, a iranski je predsjednik prošao bez ozljeda.

Nakon eksplozije Ahmadinedžad se uživo pojavio na državnoj televiziji te je govorio o početku rada nove faze rafinerije u Abadanu na jugozapadu Irana, blizu granice s Irakom, prenosi Reuters.

Iz rafinerije je izlazio gust dim, ali su vatrogasci imali nadzor nad vatrom. Nastala šteta na rafinerij neće utjecati na izvoz nafte.

Ključne riječi

Komentara 32

OB
-obrisani-
09:14 24.05.2011.

eto fakat pukla sama ,hahaahhahah

LO
lojtra
09:31 24.05.2011.

HA HA HA, Puklo mu u rafineriji, HA, HA, HA Baš su primitivni ti iranci. Na zapadu kad pukne cijev tu su posljedice za sljedećih 100 godina a mjesec dana se zabavljamo izjavama \"začepili smo - nismo začepili\". HA, HA, HA, Baš je lud taj ahmadinedžad, HA, HA, HA.

RE
@rea
15:35 24.05.2011.

jele, jel to onaj isti muslimanski lider što se super slaže s Gadafijem, kako si nam jednom objasnio. ;o)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije