Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA NA AUTOCESTI A1

Dvoje teško ozlijeđenih u OB Ogulinu, ravnatelj: U životnoj su opasnosti

Opća bolnica u Ogulinu
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
06.01.2024.
u 09:48

U nesreći terenca i automobila koja se sinoć oko 1.40 sati dogodila kod tunela sv. Marko poginule su još tri osobe, a ozlijeđeno je ukupno 12 osoba. Među njima su i djeca

Dvije osobe koje su sudjelovale u teškoj prometnoj nesreći na A1 su prevezene u OB Ogulin u teškom stanju. Ravnatelj bolnice dr. Davor Vukelja kazao je za 24sata kako oboje u životnoj opasnosti, a radi se o stranim državljanima. U nesreći terenca i automobila koja se sinoć oko 1.40 sati dogodila kod tunela sv. Marko poginule su još tri osobe, a ozlijeđeno je ukupno 12 osoba. Među njima su i djeca.

- Jutros oko 3 sata zaprimili smo dvije osobe koje su teško ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila kod Karlovca, oboje su u životnoj opasnosti. Jedna osoba je rođena 1995., druga 1996. godine i riječ je o stranim državljanima, migrantima, spominje se da su Sirijci. Jedan je na putu za Zagreb, hitno će ga operirati u traumi jer ima tešku ozljedu leđne moždine i kralježnice s paraplegijom - ispričao je Vukelja.

- Druga osoba je još kod nas i ima također ozljede opasne po život, prijelom rebara i potkoljenice i izljev krvi u prsni koš. Vidjet ćemo hoćemo li ga prevesti u drugu bolnicu. Mi smo ih zaprimili, stabilizirali, no i dalje su životno ugroženi - dodao je. 

>> Situaciju iz minute u minutu pratite OVDJE

POVEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije