Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na slobodi

Dubrovački svećenik don Ivica Sinanović izašao iz pritvora

Don Ivan Sinanović
Dubrovački vjesnik
18.07.2012.
u 14:36

Sinanovića se sumnjiči da je 22. svibnja ubio Marka Kraljevića i to nakon svađe s njim

Ivica Sinanović, dubrovački svećenik, osumnjičen za ubojstvo Marka Kraljevića, predsjednika Mjesnog odbora općine Banići u svibnju ove godine, izišao je iz pritvora i branit će se sa slobode. Vijest je na internetskoj stranici potpore Sinanoviću objavio Ivan Goreta - Prika.

“Dragi prijatelji, došao je i taj dan. Našem dobrom don Ivici Sinanoviću ukinut je pritvor i nadalje će se braniti sa slobode. Na izlazu iz pritvora dočekala ga je naša prijateljica Ivana Banac i njegova obitelj te sam imao priliku i razgovarati s don Ivicom. On vas sve pozdravlja i neizmjerno zahvaljuje na vašoj srdačnoj potpori. Zahvaljujem vam i ja u svoje ime što niste odustali od vjere u njega i na svim molitvama za našeg dobrog don Ivicu”, navodi Ivan Goreta.

Podsjetimo, ubojstvo se dogodilo tijekom noći potkraj svibnja u župnom uredu gdje su se svećenik i Kraljević potukli. Navodno su se dulje vrijeme sukobljavali zbog gradnje seoskog groblja koje je svećenik planirao proširiti.

Od zadobivenih ozljeda glave Kraljević je preminuo, a Sinanović je poslije skandala razriješen svećeničke dužnosti. Unatoč tome, prijatelji su ostali uz njega i pred zgradom suda organizirali molitvu potpore svećeniku, poznatom po tome što vozi motocikl, a vlasnik je i crnog pojasa u karateu.

Komentara 13

AD
AdriaticSea
15:44 18.07.2012.

Čovjek se imao pravo braniti, ako je ubojstvo u samoobrani onda ga treba osloboditi.

FE
Felicijen
15:56 18.07.2012.

Optuženik za ubojstvo se brani sa slobode ?! Otkada to ?!

OB
-obrisani-
18:03 18.07.2012.

pitaj čačića - 18.07.2012. u 15:56h Felicijen je napisao/la:

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije