Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIO KAZNENU PRIJAVU

Drama u Babinoj Gredi: Prijetio smrću trojici muškaraca, na jednog nasrnuo odvijačem

Vozila policije i vatrogasaca
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
18.03.2024.
u 15:44

Rješenjem Županijskog suda u Vukovaru, osumnjičenom 45-godišnjaku je određen istražni zatvor u trajanju od mjesec dana

U petak, 15. ožujka, uhićen je 45-godišnjak iz Gundinaca protiv kojeg je podnijeta kaznena prijava za djela Prijetnja i Ubojstvo u pokušaju. Po navodima PU vukovarsko – srijemske ovaj 45-godišnjak je toga dana, u ugostiteljskom objektu u Babinoj Gredi, prvo verbalno prijetio smrću 55-godišnjaku i 54-godišnjaku, a potom ispred ugostiteljskog objekta i odvijačem napao 55-godišnjaka te zatim oštrim predmetom napao 37-godišnjaka i verbalno mu prijetio smrću.

U tome su ga spriječili nazočni građani te se potom osumnjičenik udaljio s mjesta događaja. U događaju nije bilo ozlijeđenih osoba.

- Ubrzo su ga uhitili policijski službenici te je po dovršenom kriminalističkom istraživanju uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske. Rješenjem Županijskog suda u Vukovaru, osumnjičenom 45-godišnjaku je određen istražni zatvor u trajanju od mjesec dana te je predan u Zatvor u Osijeku – navode iz PU.

VIDEO Kilometarske kolone prema Splitu, promet preusmjeren zbog radova

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije