Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ TRGOVINA

'Ulovljen' serijski kradljivac iz Maksimira: Sumnja se da je u mjesec dana ukrao 37 parfema

Trgova?ki centar Stop & shop, trgovina Muller
Damir Spehar/PIXSELL
16.03.2024.
u 21:51

U sedam trgovina sumnja se da je muškarac s polica uspio ukrasti 37 parfema različitih marki i vrijednosti

Zagrebačka policija pronašla je serijskog kradljivca koji je u nekoliko navrata krao po Maksimiru. U samo mjesec dana, od sredine siječnja do sredine veljače, muškarac je prema sumnji policije osam puta izveo krađe, u jednom slučaju i ''razbojničke krađe''. Krao je po trgovinama po kvartu, a glavna meta bili su mu - parfemi.

U sedam trgovina sumnja se da je muškarac s polica uspio ukrasti 37 parfema različitih marki i vrijednosti, a nakon toga bi pobjegao. U tom periodu muškarca se sumnja da je ukrao parfeme ukupne vrijednosti od oko 2.600 eura. U jednom slučaju ga je zaposlenica i otkrila i vidjela što je radio. 

- Sumnja se da je kazneno djelo „Razbojnička krađa“ počinio u jednoj trgovini na način da je ušao i krenuo prema izložbenom ormariću s muškim parfemima te s police otuđio ukupno četiri parfema nakon čega se pokušao udaljiti iz trgovine. Zaposlenica, kada ga je uočila da je otuđio parfeme, krenula je za njim, sustigla i primila za ruku kako ne bi pobjegao, na što ju je muškarac odgurnuo i pobjegao - objasnila je policija.
 
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni muškarac je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zagrebačke, dok je posebno izvješće dostavljeno Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTO Opasna droga Galaxy pojavila se u Međimurju, policija provela akciju: 'To je čista kemija!'

Trgova?ki centar Stop & shop, trgovina Muller
1/15

 
Ključne riječi

Komentara 3

MA
MajstorŠloser
10:06 17.03.2024.

A kak su ga ulovili? Valda zato jer je fino mirišil

V0
Vlaskoulicanec4.0
10:36 17.03.2024.

A rezultate njegova rada možete jeftino kupiti kod stručnih prodavača Pod Zidom...

Avatar neugodan
neugodan
09:58 18.03.2024.

U arabiji bi mu odsjekli ruku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije