Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK U KOZARI BOKU

Dječak umro dok se igrao: žalio se na glavobolju

kozari bok,policija,portal (1)
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/4
24.02.2013.
u 22:27

Hitna pomoć došla je vrlo brzo, pokušali su ga reanimirati, sve je trajalo jedan sat, ali bez uspjeha

Šok je zavladao Kozari Bokom, zagrebačkim naseljem gdje je u petak 12-godišnjak tragično preminuo dok se igrao u snijegu na livadi. Razlog iznenadne smrti još nije poznat, ali kako doznajemo, priča se da se dječak desetak dana žalio na glavobolje.

– U šoku sam. Dječak je išao u školu s mojom kćeri, stanovao je nekoliko kuća od nas. Čuo sam da je s prijateljicom išao praviti snješka i da se odjednom samo srušio na pod. Susjeda je odmah otrčala u kafić pokraj da pozovu hitnu pomoć. Došli su jako brzo, pokušali ga reanimirati i, nažalost, nisu uspjeli. Mislim da je reanimacija trajala više od sat vremena. Skupila se gomila susjeda, nisu mogli vjerovati da se dječak mogao srušiti samo tako i umrijeti – ispričao nam je susjed.

“Scene su bile grozne”

Iz Zagrebačke policije potvrdili su dječakovu smrt, ali detaljnije informacije nisu mogli dati. Dječakovo tijelo prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu pa bi se nakon obdukcije trebao doznati uzrok smrti. Trenutačno je jedino poznato da na dječaku nisu utvrđeni tragovi nasilja.

– Zasad su samo naklapanja po susjedstvu da se žalio na glavobolje. Pravi razlog zašto se tako iznenada srušio i umro ne znamo. Prozor mi gleda na tu livadu i gledao sam reanimaciju i to je bilo grozno, nisam uopće mogao spavati. Svi smo u šoku. Susjedi donose i pale svijeće za dječaka, žalosni smo svi skupa zbog te tragedije – rekao je susjed u nevjerici.

U trenutku pada s dječakom je, navodno, bila samo prijateljica, s kojom se upravo spremao napraviti snješka, a koja je, nakon što se dječak srušio na pod, mislila da se njezin prijatelj samo šali. Njezina baka kazala je da je unuka u šoku zbog ovog što se dogodilo njezinu prijatelju.

Često igrao košarku

– Ne mogu doći sebi, ne vjerujem da se takvo nešto dogodilo. Razlog ne znamo, ali kažu da će danas biti obdukcija pa da će se doznati što mu se točno dogodilo. Bio je odličan učenik, išao je u šesti razred, koliko ja znam bio je zdrav i bavio se sportom. Mislim da je igrao košarku – rekla je susjeda preminulog dječaka.

>> Dječak (9) pao sa zaleđenog krova s visine od 3,2 metra

Komentara 11

CR
crocro
07:26 25.02.2013.

U trenucima najveće roditeljske tuge, roditeljima izražavam najdublju sućut. Ali u dubokoj boli znajte da se vaš anđeo samo premjestio anđelima i da se nastavio igrati u Božjem zagrljaju. Svi mi mučenici na zemlji trebamo zaslužiti Božju blizinu. Vaše dijete uvijek će biti uz vas i čuvati vaše zajedništvo.

DU
Deleted user
07:42 25.02.2013.

Desetak se dana žalio na glavobolje... , nije moguće da roditelji nisu baš ništa poduzeli u vezi toga... , u članku se ne spominje !!!!

Avatar KristinaK
KristinaK
20:58 25.02.2013.

Moja sućut roditeljima. Ne treba kriviti roditelje, i ja sam imala strašne glavobolje u pubertetu tolike da sam znala i povraćati, pa je čak bilo i izjava od jedne doktorice da mi se ne da u školu pa izmišljam. Ne znači svaka glavobolja bolest, glavobolja može biti i od stresa, sinusa, svega. I dan danas ih imam zbog sinusa. Glavobolje su u najvećem slučaju bezopasne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije