Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREIMENOVANJE

Dalmacijacement promijenio ime u CEMEX Hrvatska

cemex
ahriva VL
08.12.2009.
u 09:13

Zajedno s imenom djelomično se mijenja i znak tvrtke, odnosno u upotrebi ostaje samo CEMEX-ov znak čime se u potpunosti usklađuje vizualni identitet s korporativnim identitetom CEMEX-a, priopćili su iz te tvrtke.

Gotovo pet godina od ulaska u korporaciju CEMEX, jednu od vodećih na svijetu u proizvodnji građevinskih materijala, Dalmacijacement je promijenio ime u CEMEX Hrvatska, priopćili su iz te kompanije.

U skladu s CEMEX-ovom globalnom praksom da tvrtke u mreži preuzmu ime CEMEX, Dalmacijacement od jučer nosi ime CEMEX Hrvatska d.d.

Zajedno s imenom djelomično se mijenja i znak tvrtke, odnosno u upotrebi ostaje samo CEMEX-ov znak čime se u potpunosti usklađuje vizualni identitet s korporativnim identitetom CEMEX-a.

- S obzirom na to da je ime CEMEX u stalnoj upotrebi na hrvatskom tržištu od ulaska Dalmacijacementa u CEMEX-ovu mrežu, uvjeren sam da mijenjanje imena neće biti velika novost za naše zaposlenike, klijente i partnere. Naša tvrtka je velik izvoznik u regiji i stoga očekujem da ćemo svoju poziciju dodatno poboljšati poslujući pod snažnim globalnim brendom CEMEX - izjavio je u povodu promjene imena Trpimir Renić, predsjednik uprave CEMEX Hrvatske.

Komentara 1

RA
rackizel
09:16 09.12.2009.

Dalmacijacement je promijenio ime Još koja godina i sama Hrvatska će ostati be imena. Identite joj za sad ostaje u grbu. Banke, telekomunikacije, INA, više nemaju vlasiti identitet. Prva u tom je bila tvornica telekomunikacijskih uređaja \"Nikola Tesla\", koja višee ne postoji. Kao niti istočno tržište. \"Pliva\" za sad odolijeva, iako više ne proizvodi lijekove u dovoljnoj količini za sve Hrvate pa ih moramo uvoziti. Kako su počeli, uskoromožemo i na našim vratima očekivati tablicu s imenom vlasnika i našim kao podstanarima, čak ne kao najmoprimcima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije