Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENA POTVRDA

Bijela kuća: Nemamo dokaze o postojanju izvanzemaljaca

mjesečeva baza
ITV
09.11.2011.
u 11:37

Američka vlada službeno je potvrdila da ne postoje dokazi koji upućuju na postojanje ikakvog izvanzemaljskog oblika života ni njihova kontakta s ljudskom vrstom.

Američka vlada službeno je potvrdila da ne postoje dokazi koji upućuju na postojanje ikakvog izvanzemaljskog oblika života ni njihova kontakta s ljudskom vrstom.

Priopćenje javnosti odgovor je na dvije peticije ranije upućene na adresu Bijele kuće, u kojima se nadležne tražilo očitovanje o eventualnim vladinim saznanjima o postojanju izvanzemaljskih bića i komuniciranja s njima, prenosi Blottr.com.

Phil Larson iz Ureda za znanost i tehnologiju u Bijeloj kući negativno je odgovorio na oba upita te istaknuo kako ne postoje nikakve informacije da službeni organi skrivaju dokazni materijal.

Larson također navodi da su mnogi projekti i dalje usmjereni na spoznavanje istine o postojanju izvanzemaljskih oblika života i pokušaja uspostavljanja komunikacije s njima.

– Mnogi znanstvenici i matematičari izračunali su statističku vjerojatnost postojanja života izvan našeg planeta i ona je velika, ali problem je u tome što su međugalaktičke udaljenosti u svemiru prevelike da bi se lako uspostavio kontakt s potencijalnim stanovnicima nekog drugog naseljenog planeta – zaključio je na kraju Larson.

Ključne riječi

Komentara 14

OB
-obrisani-
12:06 09.11.2011.

Vjerovatno nemaju informacije iz Hrvatske,kod nas je čitav politički vrh(sadašnji i budući) sa druge planete

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
12:12 09.11.2011.

Odvraćanje pozornosti od trenutne krize na bliskom istoku i mogućeg rata između Irana i Izraela, samo to...

OB
-obrisani-
12:02 09.11.2011.

pricaju gluposti kad mi znamo da je danasnja CIJELA tehnika dosla iz SVEMIRA.... a sami su priznali i DNK-anliza ,,Amerika ima ugovor sa Vanzemaljcima o NENAPADANJU--oni nama daju TEHNOLOGIJU a mi njima LJUDSTVO za ispitaivanja-----vanzemaljci kidnapiraju svakodnevno ljude i odvozee ih u Svemir na ISPITIVANJA.heeehhheeh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije