Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okrutni poduzetnici

Barbarizam: Magarca privezali za padobran da bi reklamirali letenje

magarac (1)
Foto: AFP/Pixsell
1/3
20.07.2010.
u 15:23

Magarca su dignuli na visinu od 40 metara. Prestrašena životinja se glasala dok je kružila nebom što je izazvalo strah i plač kod djece na plaži, a kod odraslih zgražanje.

Turisti na plaži u ruskom selu na obali Azovskog mora ostali su zaprepašteni vidjevši magarca kako leti privezan za padobran. Ideja je to lokalnih poduzetnika koji su nesretnog magarca iskoristili kao reklamu i poticaj za privlačenje kupača na letenje padobranom (paragliding).

Magarca su dignuli na visinu od 40 metara. Prestrašena životinja se glasala dok je kružila nebom što je izazvalo strah i plač kod djece na plaži, a kod odraslih zgražanje, javlja AFP.

- Magarac se glasao, a djeca su plakala. Bez obzira na to, nitko se nije sjetio pozvati policiju - priopćili su iz lokalne policijske postaje.

Nakon što je let završio, okrutni poduzetnici magarca su vukli nekoliko metara kroz vodu, a zatim ga polumrtvog izvukli na obalu.

Komentara 13

ST
standup
16:02 20.07.2010.

mizerija..................u svim varijantama,...nije ni cúdno cá su zatupljeni 1000 godina...

CU
cunt
19:40 20.07.2010.

nije bio polumrtav već samo 48% mrtav

SN
sneacker
15:48 20.07.2010.

Jadna zivotinja :( Joj sto bi ja radio tim ljudima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije