Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podržala prijatelje životinja

Ana Karamarko u kampanji 'Činčile su zakon'

Činčile su zakon Ana Karamarko
Foto: Mario Poje
1/4
11.04.2016.
u 20:33

Agencija Drimia, u kojoj je A. Karamarko suvlasnica s A. Lutilsky, pro bono je producirala kampanju i izradila PR strategiju.

Ana Karamarko uključila se u kampanju "Činčile su zakon" koju su pokrenuli Prijatelji životinja zbog opasnosti da bi se mogao ukinuti zakon kojim se brani uzgoj životinja radi proizvodnje krzna. 

Osim što je supruga prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka dio te kampanje, marketinška agencija Drimia (u kojoj je Ana Karamarko suvlasnica s Anjom Lutilsky) pro bono je producirala cijelu kampanju i izradila PR strategiju. 

Ana Karamarko velika je zagovornica prava životinja, a u kampanji "Činčile su zakon" fotografirala se sa činčilom Fićom. Njena partnerica Anja Lutilsky pozirala je pak s Fićinom mamom – Pinky. Glas protiv ukidanja zakona i ponovnog omogućavanja uzgoja životinja radi proizvodnje krzna podigli su i glumac Goran Višnjić, skijaš Ivica Kostelić, pjevačica Vana, kao i pjevač Luka Nižetić, ali i voditeljica Iva Šulentić.

Prijatelje životinja i njihovu kampanju nedavno je podržao i Tomislav Karamarko rekavši da smatra kako je postojeće zakonsko rješenje, kojim se od 2007. godine brani uzgoj životinja zbog krzna, na kvalitetan način štiti životinje koje se ne mogu štiti same.

>>Ne želimo da činčile uzgajaju zbog krzna i da pse ubijaju u skloništima

>>Za Hrvatsku bez krzna i skloništa za životinje bez ubijanja

Komentara 38

SN
snajper
21:19 11.04.2016.

A šta je sa kokošima. O njima nitko ne vodi računa, a kokoši vode računa o činčilama

DU
Deleted user
22:08 11.04.2016.

A što je sa radnicama koji mjesecima nisu dobili plaće? Što je sa radnicma čije su firme otišle u stečaj a oni ni dan danas nisu dobili svoje plače. Ovaj članak više sliči onome što je rekla Marija Antoneta neka jedu kolače ako nemaju kruha.

SA
sargu123
21:38 11.04.2016.

Koja je ova? Neka Severinina prijateljica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije