Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i dobro mu ide!

Akrobat za klavirom: Svira guzom, nogama, svim dijelovima tijela

gripa-novi
Foto: Reuters
1/2
24.01.2013.
u 09:06

Ono po čemu se njemački pijanist Dennis R. Volk razlikuje od svih drugih je način na koji svira. Možete ga vidjeti u svim mogućim položajima tijela.

Već sa šest godina počeo je maltretirati klavir svoje majke i činio to uporno sve dok ga ona nije, kad mu je bilo osam godina, poslala u školu klavira. Već s deset godina imao je svoj prvi nastup – dva je sata, istina, ponavljao pet istih pjesama, ali to nitko od slušatelja ili nije primijetio ili ga nije smetalo.

Od svoje 11. godine ima redovite nastupe, gostovao je po Njemačkoj, Švicarskoj, Španjolskoj, SAD-u. Njegov repertoar seže od Eltona Johna do Franka Sinatre, od jazza do klasike. Ali, ono po čemu se njemački pijanist Dennis R. Volk razlikuje od svih drugih je način na koji svira. Možete ga vidjeti u svim mogućim položajima tijela, samo ne da mirno sjedi za klavirom.

 >>Petar Klasan, klavirist iznimnog talenta oduševio Lisinski

Komentara 2

OB
-obrisani-
09:37 24.01.2013.

zakon je Croatian Rapsody,divan osjećaj ,koja energija u skladbi Maksim Mrvica

JA
james49
10:11 24.01.2013.

Dobar, ali ni do koljena Jerry Lee Lewis-a!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije