Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIN BAN:

Steaua nam je najveći rival za prvo mjesto

mornar brodospas
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
24.10.2014.
u 12:31

Vaterpoliste Mornar Brodospasa narednog vikenda na Malti čeka igranje u Euro kupu.

Pauzu u prvenstvu zbog odustajanja Opatije trener Mornar Brodospasa Zdeslav Vrdoljak jedva je dočekao. Praktički će napraviti mini pripreme kako bi nastavak sezone Mornar dočekao što spremniji. A pred kapetanom Marinom Banom i društvo dolaze zahtjevne utakmice.

Najprije je pred Mornarom igranje u skupini Euro kupa na Malti. Rivali za plasman među prve dvije momčadi su domaća Valletta, francuski Montpellier, rumunjska Steaua i crnogorski Primorac iz Kotora.

- Vjerujem u prolaz, prema spoznajama o protivnicima čini mi se da ćemo se boriti za prvo mjesto protiv Steaue. U njihovim redovima igra pet-šest rumunjskih reprezentativaca, dva igrača iz Srbije. Kvalitetna su momčad, s njima igramo u prvom kolu, to će odrediti tijek turnira. Rival će nam biti i Montpellier, ali realno je da osvojimo jedno od prva dva mjesta i plasiramo se dalje - kaže nam Ban.

Vrdoljak je "mornare" uoči odlaska na Maltu žestoko nagazio.

- Pripreme su bile izuznimno teške, ali dobro su nam došle. Odlična je bila atmosfera na treninzima, sve je odrađeno na najvišem nivou - rekao je Ban.

Start u sezonu nije bio prema očekivanjima.

- Ne mogu biti zadovoljan, ali vjerujem u bolje dane u nastavku sezone. Protiv Juga nismo igrali dobro, od Crvene Zvezde izgubili smo u posljednjih nekoliko minuta, a s Primorcem smo došli do pobjede prema nismo bili uvjerljivi. Sada nas čeka serija lakših utakmica, siguran sam da će Mornar krenuti zacrtanim putem prema plasmanu među prve četiri momčadi u našoj skupini prvenstva - priča nam Ban.

Triglav regionalna liga pokazuje se kao pun pogodak.

- Odlično je, liga je super, protivnici su kvalitetni. Igramo pred ispunjenim tribinama, i televizijski prijenosi dali su svoj doprinos - zaključio je Ban.

>> Mornar u skupini sa Montpellierom, Primorcem...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije