Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josip pavić:

Igrati za 
5. mjesto nije ono za što smo se spremali

Josip Pavić
Foto: Željko Lukunić/Pixsell
26.07.2014.
u 10:30

Ako u Budimpešti budemo peti, bit će to dioba osmog plasmana na EP-ima. Slabiji smo bili u Beogradu 2006. (7.) i Eindhovenu 2012. (9)

Kad se sanja o medalji, kad se za nju dugotrajno i mukotrpno radi, onda je njezin izostanak uvijek veliko razočaranje. Tako je i s našim vaterpolistima koji će danas u 13.30 sati na EP-u u Budimpešti u srazu s Grčkom tražiti utjehu u eventualnom osvajanju petog mjesta koje ih izravno vodi na SP u Kazanju sljedeće godine.

– Igrali smo jako loše. Puno truda, rada, cijelo vrijeme priprema za ovo. Igrati na kraju za peto mjesto nije bilo ono za što smo se pripremali... Razočaran sam, baš jako – kaže naš vratar, kapetan i najbolji igrač Josip Pavić.

No, i on, kao i svi drugi, svjesni su da se to više ne može ispraviti. Nekoliko pogrešaka izbornika i još nekoliko igrača (nekih više, nekih manje) i ode sanak pusti – u Dunav. Ipak, treba snaći snage i pošto-poto dobiti današnju utakmicu. Valja uštedjeti nešto novca Savezu da ne mora plaćati odlazak na kvalifikacijski turnir za SP, ali i sačuvati kakav-takav prestiž. Peto ili šesto mjesto – nije to isto. A i dobro se od Budimpešte oprostiti pobjedom.

>> Veselin Đuho: Treba vratiti Burića i Boškovića!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije