Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobijedili Crnu Goru

Hrvatska se plasirala u polufinale Svjetskog kupa, slijedi susret sa Srbijom

hrvatska vaterpolska reprezentacija
VL
22.08.2014.
u 14:39

“Bila je ovo teška i tvrda utakmica kakvu smo i očekivali. U prvu četvrtinu ušli smo loše, no uspjeli smo uspostaviti našu igru; vodili smo 6:3, no pred kraj smo umalo doveli pobjedu u pitanje!”

Pomlađena hrvatska vaterpolska reprezentacija izborila je polufinale FINA Svjetskog kupa pobjedivši Crnu Goru rezultatom 6:5. Najbolji strijelac Hrvatske u današnjoj utakmici bio je Petar Muslim s tri gola, dok su po gol dali Ivan Buljubašić, Anđelo Šetka i Marko Macan. 

“Bila je ovo teška i tvrda utakmica kakvu smo i očekivali. U prvu četvrtinu ušli smo loše, no uspjeli smo uspostaviti našu igru; vodili smo 6:3, no pred kraj smo umalo doveli pobjedu u pitanje!” – izjavio je izbornik Ivica Tucak i dodao: “Što smo željeli, to smo i ostvarili - ušli smo u borbu za medalju! Momci su dali maksimum u ovom trenutku, napravljen je i korak više nego što smo očekivali.” 

Hrvatska polufinalnu utakmicu na FINA Svjetskom kupu, koji se igra svake četiri godine, igra protiv reprezentacije Srbije. 

Za Hrvatsku u Almatyu igraju: golmani Marko Bijač i Ivan Marcelić, Ivan Buljubašić, Kristijan Milaković, Ivan Milaković, Marino Divković, Marko Macan, Duje Živković, Ante Visković, Luka Bukić, Anđelo Šetka, Ante Vukičević i Petar Muslim. 

“Ovo je naš veliki uspjeh koji, iskreno, nismo očekivali. Nadamo se ulasku u finale!“ – izjavio je najbolji strijelac Hrvatske u četvrfinalnoj utakmici Petar Muslim, dok je kapetan Ivan Buljubašić dodao: “Nervozno smo ušli u utakmicu i dozvolili protivniku dva lagana gola. Srećom, na vrijeme smo se trgnuli i prelomili susret u našu korist. Ostvarili smo prvi cilj, a sad idemo po medalju!”

Komentara 4

MI
milosobilic
23:00 23.08.2014.

zasto ne obnovi te Vesti? hahahahahahaha

Avatar nikola.petrovic.927
nikola.petrovic.927
00:23 24.08.2014.

imali su vest da su izgubili pa su je sklonili sada su vratili staru da tek idu u polufinale hehehe

MI
milosobilic
00:29 24.08.2014.

hahaha da verovatno....to su obicni pacenici:)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije