Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serija na HTV-u

Zadnja epizoda "Počivali u miru": Bolno otrkivanje posljednje tajne

počivali u miru
22.03.2013.
u 15:53

Kraj serije “Počivali u miru” donosi i rasplet ljubavne situacije između Lucije i policijskog glasnogovornika

Kriminalistička serija “Počivali u miru” došla je svom kraju, večeras se prikazuje posljednja epizoda, a tek će ona donijeti prave zaplete i otkrivanje istina za koje bi možda bilo bolje da su ostale duboko zakopane. Mlada novinarka Lucija koju igra Judita Franković zaplest će se u svoj najteži slučaj - onaj u kojemu glavnu ulogu ima Martin, njezin prijatelj i suradnik, čuvar groblja Vukovšćak.

 – Luciji je teško jer su oni prijatelji i imali su lijep odnos, nekako kao odnos oca i kćeri. U ovoj epizodi mnoge će se stvari razriješiti i vidjet ćemo kako će se Lucija nositi s novim spoznajama i tajnom koju je doznala – najavila je Judita Franković.

 U 12. epizodi Milan, kojega igra Miodrag Krivokapić, završit će u bolnici, teško bolestan, a Lucija mu za posjeta govori da je umorna od istraživanja zatvorskog groblja koje ju je ionako koštalo previše živaca te da želi odustati od novinarstva. I ne sluti da je najgoru tajnu čuvao upravo Martin.

 – Riječ je o zahtjevnim i duboko emotivnim scenama. No jako sam zadovoljan kako smo to snimili, kao što sam iznimno zadovoljan cijelom serijom i moram reći da sam ponosan što sam bio dio tog projekta – kaže Krivokapić koji je iskreno priznao da se bojao snimanja posljednje emisije.

 U posljednoj epizodi gledatelji će moći vidjeti i rasplet ljubavne situacije između Lucije i policijskog glasnogovornika kojega igra Luka Dragić.

 Kroz seriju, koja se počela prikazivati u prvom tjednu 2013. godine, u 12 epizoda prodefilirali su brojni domaći glumci poput Dragana Despota, Janka Popovića Volarića, Anite Delić Matić, Marijane Mikulić...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije