Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrlo skoro

Seinfeld potvrdio: Slavna družina ponovno se okuplja

'seinfeld_nnn_for_300911'
Foto: Promo
1/3
30.01.2014.
u 21:06

Komičar je glasine potvrdio u radijskom showu, a projekt je opisao kao kratak i nešto što će se dogoditi samo jednom

Kada su ranije ovog mjeseca Jerry Seinfeld i njegov kolega iz kultne humoristične serije George Alexander spaženi ispred kafića u kojem su se okupljali u "Seinfeldu", pojavila se nada kako će se slavna družina okupiti ponovno.

Sada je Jerry Seinfeld to i službeno potvrdio - okupljanje ekipe "Seinfelda" je u tijeku.

Komičar je glasine potvrdio u radijskom showu “Boomer & Carton” ovog četvrtka. Rekao je kako nedavni susret s Alexanderom nije bio niti za snimanje reklame niti snimanje epizode za njegovu web seriju "Comedians in Cars Getting Coffee".

Iako nije dao mnogo detalja o projektu, rekao je kako će se lik Georgea Costanze, kojeg je Alexander glumio, ponovno vratiti, zajedno s drugim dobro poznatim likovima.

Projekt je opisao kao kratak, nešto što će se dogoditi samo jednom te će uključivati i Larryja Davida, producenta "Seinfelda".

No, to ipak neće biti prvi put da će se Jerry, George, Elaine i Kramer okupiti nakon što je serija 1998. godine prestala sa snimanjem.

Seinfeld, Alexander, Julia Louis-Dreyfus i Michael Richards zadnji su se put zajedno pojavili u epizodi serije Larryja Davida "Bez oduševljenja, molim" 2009. godine.

Čitav intervju možete poslušati ovdje.

>>Tajni sastanak? Seinfeld i Jason Alexander snimljeni ispred kultnog kafića

Komentara 3

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
07:12 31.01.2014.

These pretzels are making me thirsty.

DU
Deleted user
17:31 01.02.2014.

Ili im je ponestalo novaca, ili im je dosadno ako sa svojim židovskim '' humorom'' ne zlostavljaju tv gledateljstvo.

NY
nybomber
13:58 05.06.2015.

The sea was angry that day, my friend!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije