Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mlada glumica

'Nikada nemojte zapostaviti sebe jer iznenada možete ostati posve sami u životu'

Seda Turkmen
Foto: Promo
1/2
23.07.2016.
u 16:45

– Njezina je iskrenost čini dražesnijom nego što inače jest. Ona je često znatiželjna i ushićena, ali nema loše namjere. Kao i svi, i ona ima velike snove – kaže Seda i priznaje da u liku Fahrije ima dosta osobina koje posjeduje i u stvarnom životu, naročito brbljavost, odanost prijateljima i privrženost obitelji.

U seriji „Pitanje časti“ koja je prikovala gledatelje uz male ekrane srca publike je uz glavne likove, Neriman i Madžita, osvojila i vrckasta Fahrije. Iskrena i dobrodušna, brbljava i šašava osvojila je skoro svakog. Nerimaninu najbolju prijateljicu Fahrije glumi mlada turska glumica Seda Türkmen. Talentiranu glumicu publika ponajprije poznaje s kazališnih dasaka, ali joj je tek uloga dobroćudne Fahrije donijela masovnu popularnost u Turskoj, ali i regiji. Uz to što se pokazala kao vrhunska glumica, Seda je ostvarila zapaženi uspjeh i u glazbenom svijetu jer sjajno svira violinu. Fahrije je iskrena djevojka pomalo šašava i buntovna, ali nadasve dobrodušna i sanjiva karaktera. Lijepa glumica za Fahrije kaže kako je samo jednostavna djevojka iz susjedstva.

– Njezina je iskrenost čini dražesnijom nego što inače jest. Ona je često znatiželjna i ushićena, ali nema loše namjere. Kao i svi, i ona ima velike snove – kaže Seda i priznaje da u liku Fahrije ima dosta osobina koje posjeduje i u stvarnom životu, naročito brbljavost, odanost prijateljima i privrženost obitelji. Bitnu ulogu u seriji igra iskreno i snažno prijateljstvo između glavne glumice Neriman (Neslihan Atagül) i Fahrije. Kako u dobrim tako i u lošim trenucima, Fahrije je tu kao oslonac i podrška. Iako su u današnje vrijeme užurbanog života takva prijateljstva rijetkost, glumica je imala sreću odrasti okružena pravim prijateljima.

Da su veliki gradovi uništili bliskost između ljudi, misli i lijepa glumica. – Istanbul je poprilično velika i napučena gradska sredina. Ovdje se život svodi na strku oko posla, škole i zarađivanja za život. Život nam prolazi u strci i zato se ne stižemo upoznati. Mislim da bismo trebali usporiti i dati si priliku da se upoznamo, inače ćemo posve izgubiti povjerenje u sebe i ljude – kaže. Šašav, ali i pomalo naivan lik Fahrije, koji tumači Seda, tijekom serije sanja kako će pronaći srodnu dušu. Da neće biti potpuno sretna bez nekoga uz sebe, misli i glumica. – Fahrije neće spoznati bit života ako ne pronađe svoju srodnu dušu. Želim da što prije pronađe ljubav o kojoj sanja.

A kada je u pitanju savjet za osobu kao što je Fahrije, glumica kaže: – Nemojte zapostaviti sebe jer iznenada možete ostati posve sami u životu. Kako joj snimanje serije oduzima dosta vremena i najveći dio dana provede na setu, slobodno vrijeme koristi za sebe. – Najčešće uzmem knjigu i sjednem nekamo popiti čaj. Katkad pišem tekstove. Volim odvojiti vrijeme za doručak. Mislim da čovjek povremeno mora napuniti baterije – kaže talentirana Seda. Nakon serije “Pitanje časti”, u kojoj je pokazala da je dobra glumica, novi angažmani sigurno neće izostati, ali kada su planovi i ciljevi posrijedi, glumica je jednostavna. – John Lennon je rekao da je život ono što ti se događa dok praviš planove za život.

>> Majka mi je rekla da se moram dobro brinuti o svojoj supruzi, siguran sam da je voli više od mene

Ključne riječi

Komentara 2

LA
LANA555
21:17 23.07.2016.

Istina !

LA
LANA555
21:20 23.07.2016.

Prvo mislit na sebe pa tek onda na sve ostalo.Poslije da nebude , poslije J .....a nema kajanja.Lp

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije