Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubio bitku

Preminuo glumac Miguel Ferrer, zvijezda serijala NCIS-a i bratić Georgea Clooneyja

Miguel ferrer
Foto: PA/Pixsell
1/2
20.01.2017.
u 08:50

Glumac je preminuo u 61. godini, izgubio je bitku s rakom grla. George Clooney odao mu je počast i rekao da će ga njegova obitelj uvijek voljeti

Miguel Ferrer, glumac kojeg pamtimo po ulogama u serijama "Twin Peaks" i "NCIS: Los Angeles" preminuo je u 61. godini. Njegov bratić George Clooney odao mu je počast sljedećim riječima:

– Miguel Ferrer svijet je učinio lijepim mjestom i nedostajat će svojoj obitelji. Volimo te Miguel i uvijek ćemo te voljeti.

Ferrer se borio s rakom grla, a jedan od autora serijala "NCIS: Los Angeles"  R. Scott Gemmill rekao je kako je Miguel imao izniman glumački talent, odličan smisao za humor i veliko srce. 

Bio je u sretnom braku s Lori Ferrer s kojim ima sinove Lukasa i Rafia.

>>Amal Alamuddin i George Clooney na jako neobičnom medenom mjesecu

Komentara 2

Avatar lav_alex
lav_alex
10:16 20.01.2017.

Počivao u miru. Imao je prekrasan glas. Šteta.

AR
ArsenT
04:27 05.04.2017.

Odličan glumac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije