Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oproštaj od emisije

Nakon deset godina gasi se Exkluziv Tabloid!

Edita Misirić (1)
Foto: Pixsell
08.08.2014.
u 21:51

Nakon deset godina Exkluziv Tabloidu došao je kraj. RTL je objavio kako je nakon deset godina emitiranja došlo vrijeme za nove projekte...

Nakon deset godina Exkluziv Tabloidu došao je kraj. RTL je objavio kako je nakon deset godina emitiranja došlo vrijeme za nove projekte, a Daniel Delale pozvao je gledatelje da se pridruže RTL-u uskoro u novoj emisiji.

Tijekom deset godina emisiju su vodile brojne atraktivne voditeljice, donoseći teme iz svijeta slavnih.

>>Exkluziv tabloid: Legneš na srpski grob i ozdraviš

Komentara 13

SA
samoslavonka
22:19 08.08.2014.

Bogu hvala dragom !!dopizd... ste i Bogu i vragu a sto se tice voditeljica bolje bi bilo da ne komentiram al moram AROGANCIJA DO NEBA

ZI
zico
02:09 09.08.2014.

o hvala ti Bože

Avatar TvojUjko
TvojUjko
22:08 08.08.2014.

Svaka čast toj emisiji, ali ugasite RTL2 i Doma TV..jer nas smatrate tolikim budalama u RH?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije