Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Farma

Miriam: Anamarija je u našoj zajednici parazit!

farma
Foto: Nova TV
11.11.2015.
u 15:09

Naime, tenzije između Anamarije i Miriam ne jenjavaju. Anamarija joj zamjera naređivački stav i ton, dok njoj Miriam zamjera nepoštivanje nje kao osobe i Gazdarice

Blaženka je došla do zaključka kako svi farmeri čim postanu Gazde, izdignu se iznad ostalih farmera. Nadodala je i kako Gazda također koristi svoju poziciju da bi se osvetio za neku situaciju iz proteklih tjedana i kako je to očigledno u odnosu Miriam prema Anamariji.

– Možda nikad u životu nije imala prilike nad nekim biti Gazda pa sad iskorištava te trenutke – zaključila je Anamarija.

Naime, tenzije između Anamarije i Miriam ne jenjavaju. Anamarija joj zamjera naređivački stav i ton, dok njoj Miriam zamjera nepoštivanje nje kao osobe i Gazdarice.

Sukob između njih dvije je eskalirao kada joj je Miriam zaprijetila da, ako ju ne posluša, neće smjeti ući u kuću. Iznervirana Anamarija odlučila je da više neće biti s ostalim farmerima u kući, nego će se sa svojim stvarima preseliti u kućicu za dueliste.

– Žao mi je što kažem tako neke riječi, samo sebe pokapam, ali jednostavno tako sam slaba i psihički i fizički – izjavila je Anamarija nakon grubih riječi koje je izgovorila Miriam.

– Do sada je osjetila da ja uvijek popuštam. Znači uvijek sam ja bila ta da što god mi je naložila na leđa, što god mi je rekla, popljuvala, ponizila, ja nisam nikako reagirala i ona misli da si to može dozvoliti i kada sam u ulozi Gazdarice! Ja ne mogu nikako biti Miriam koja popušta nekome tko parazitira na nama. Anamarija je u našoj zajednici parazit – odlučna je Miriam.

>> Aleksandra ima tajni plan: Ovaj tjedan riješiti Annu, drugi Anamariju i mila majka!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije