Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 58. godini

Iznenada preminuo glumac iz serije 'Kud puklo da puklo'

ivan bratković
Foto: PR FOTO
27.05.2016.
u 15:26

Ivan Bratković rođen je u Velikoj Trnavi 14. kolovoza 1957. godine. U kazališnom amaterizmu je više od 40 godina

Glumac Ivan Bratković Plišo, kojeg gledatelji pamte po ulozi mještanina Ive u popularnoj seriji "Kud puklo da puklo", iznenada je preminuo u 58. godini života, javlja Dnevnik.hr.

Ivan Bratković rođen je u Velikoj Trnavi 14. kolovoza 1957. U kazališnom amaterizmu je više od 40 godina. Glumio je u Pučkoj sceni hrvatske čitaonice Hercegovac, Diletantima Garešnica i kratko u Velikoj Trnavi.

Godine 2001. preuzima redateljsku palicu u Pučkoj sceni te 2002. nastupa na 42. festivalu kazališnih amatera na Visu te 2008. igra na međunarodnom Off teatru u grupi s Poljskom i Danskom u kazalištu Bagatella u Zagrebu.

Režirao je više od 15 predstava poznatih hrvatskih autora. Glumio je u mnogim hrvatskim serijama, kao što su "Dobre namjere", "Sve će biti dobro", "Zakon ljubavi", "Mamutica", "Najbolje godine", "Bračne vode" i mnoge druge.

Najznačajniju ulogu ostvario je kao lik Ive u "Kud puklo da puklo". U seriji je u tandemu s glumcem Josipom Klobučarem koji utjelovljuje lik Slave. Slave i Ive sudjeluju srčano u svim seoskim aktivnostima, a omiljena nagrada za neki rad im je pivo.

>>Zvijezda serije 'Kud puklo da puklo' ostvaruje velike uspjehe na međunarodnoj sceni

Komentara 11

FA
Fake
15:37 27.05.2016.

Počivao u miru.

ĆA
ćaćaća
18:06 27.05.2016.

glumio je u hrvatskoj seriji sa srpskim glumcima koji su po potrebi purgeri ..

KP
katarina.putak78
18:06 27.05.2016.

Krivo ste napisali, nije Plišo vec Ivan Bratković Glišo, poznavah ga osobno i steta covjeka bio je ljudina uvijek dobre volje i nasmijesen. Iskreno saucesce obitelji, prijateljima i kolegama sa kazalisne scene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije