Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CelebrityMasterchef

Igor Mešin: U showu se osjećam kao u vlaku smrti

Igor Mešin
Foto: Nova TV
15.04.2014.
u 13:23

Kao voditelj showa prošle sezone sprijateljio se s članovima žirija i od njih dobio brojne kulinarske savjete

– Kao voditelj imao sam dosta razumijevanja za natjecatelje MasterChefa, ali sad kad sam u njihovoj koži, shvaćam u kako su teškoj poziciji bili – opisuje glumac Igor Mešin svoje natjecateljsko iskustvo u Celebrity MasterChefu.

Žiri mu više nije smiješan

Simpatični glumac koji sve više stječe simpatije gledatelja, ali i žirija kaže da je sudjelovanje u ovom kulinarskom realityju zbilja zabavno i uspoređuje ga s vožnjom vlakom smrti.

– To je možda najbolja usporedba – kroza smijeh priznaje. S kulinarskim izazovima u kuhinji MasterChefa Igor se zasad odlično snašao, a njegov rižoto s gamberima i celerom u tempuri žiri je u zadnjoj emisiji proglasio najboljim.

– Joj, ne znam ni sam kako sam pobijedio. Sve mi je nekako bilo miš-maš, ali uspio sam iskombinirati rižu s gamberima da bude jednostavno ali zanimljivo – kaže glumac kojeg, iskren je, negativne kritike žirija pogađaju.

– Moram priznati da su mi komentari žirija u vrijeme dok sam bio voditelj ovog showa bili zabavni, ali sada bogme više nisu – kaže. S članovima žirija Dinom Galvagnom i Radovanom Marčićem dobro se upoznao u prošloj sezoni showa i od njih je dobio brojne kulinarske savjete.

– Poznajem neke tajne žirija i to je moja mala prednost – šali se Igor.

Za razliku od žirija koji je zadovoljan Igorovim kulinarskim vještinama, njegova obitelj smatra da još nije pokazao sve što zna.

– Misle da nisam pokazao nivo kuhanja kakav prezentiram doma i u pravu su jer u showu još dosta prtljam, ali zadovoljni su mojim napretkom.

S desertima je loš

Dosad je glumac u showu filetirao ribu, otkrivao sastojke gulaša, kuhao rižoto i sve mu je to dobro išlo, ali nada se da će izbjeći pripremanje slastica.

– S desertima sam zbilja loš i nadam se da će oni na red doći u kasnijoj fazi natjecanja pa ću ja promatrati sa svog kauča kako drugi rade kolače. Mislim, znao bih napraviti palačinke, ali sigurno ne bih time zadovoljio nepca žirija – zaključio je glumac.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije