Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
90 minutna premijera

FOX objavio datum početka emitiranja šeste sezone najgledanije serije u povijesti kablovske televizije ''Živi mrtvaci''

Živi mrtvaci
Foto: PR FOTO
1/4
14.07.2015.
u 13:07

U ponedjeljak, 12. listopada 2015., 90 minutna premijera prve epizode; FOX International Channels najavljuje premijeru šeste sezone serije ''Živi mrtvaci'', koja će početi s prikazivanjem na FOX kanalu istovremeno u više od 125 zemalja.

Nova 6. sezona imat će 16 epizoda koje će se prikazivati u dva dijela; prvih osam epizoda će krenuti s prikazivanjem 12. listopada, dok će finalnih osam epizoda biti emitirane u veljači 2016. godine. Fanovi serije s velikim uzbuđenjem očekuju svaku novu informaciju o događanjima u šestoj sezoni koja su za sada strogo čuvana tajna. Rasprave o tome tko će preživjeti šestu sezonu preplavile su svjetske portale i pokreću se novi prosvijedi fanova za „spašavanje“ likova koji bi mogli napustiti seriju. Hoće li to biti Rosita, Tara, Ron, Jessie....možemo samo nagađati...

''Praćenje globalnog uspjeha serije ''Živi mrtvaci'' koji se događao u proteklih pet godina bilo je predivno iskustvo. Bez obzira na naporan rad glumaca, producenata, programera i marketinškog tima na ovoj seriji, takva zombi eksplozija ne bi bila moguća bez beskompromisne podrške fanova serije iz cijelog svijeta. Iz tog razloga mreža FOX pušta seriju u distribuciju baš na taj određeni datum i način – kako bi omogućili fanovima diljem svijeta nastavak jedne globalne konverzacije,'' rekla je Sharon Tal Yguado, voditeljica zabavnog programa na FOX televiziji.

O SERIJI ‘’ŽIVI MRTVACI’’:

Serija je nastala na temelju serijala stripova koje je napisao Robert Kirkman, a objavila kuća Image Comics i već duži niz godina na samom je tronu najgledanijih televizijskih drama za odrasle. ''The Walking Dead'' prikazuje priču o mjesecima i godinama koje slijede nakon zombi apokalipse, te prati skupinu preživjelih koje predvodi policajac Rick Grimes, u potrazi za novim i sigurnim domom.

Velika napetost i zanimanje gledatelja pretvorili su se u fenomen globalnih razmjera koji se nastavlja svakom novom prikazanom sezonom. Trenutno se najintenzivnije raspravlja o tome da li je banda „Wolves“ koja se pojavila u posljednjoj epizodi pete sezone najava potpunog obrata i pojašnjenja tko su „Živi mrtvaci“ i čije su oni zapravo „tajno oružje“.

U seriji, obožavanoj od strane kritičara i prozvanoj ''televizijskim fenomenom'' (Variety), '' nemilosrdnom i provokativnom'' (Orlando Sentinel), te ''briljantnom i privlačnom'' (TheHollywoodNews.com),

glavne uloge igraju: Andrew Lincoln kao Rick Grimes; Steven Yeun kao Glenn; Norman Reedus kao Daryl Dixon; Chandler Riggs kao Carl; Lauren Cohan kao Maggie; Danai Gurira kao Michonne; Melissa McBride kao Carol; Sonequa-Martin Green kao Sasha i Michael Cudlitz kao Abraham.

Producenti serije su Scott M. Gimple, Kirkman, Gale Anne Hurd, David Alpert, Greg Nicotero i Tom Luse.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije