Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
adidas kvartovski kros

Trkači, jeste li spremni za Dugave 15. lipnja?

adidas kvartovski kros
Foto: adidas
12.06.2014.
u 10:30

Posljednja utrka adidas kvartovskog krosa prije ljetne stanke čeka nas u srcu najjužnijeg zagrebačkog kvarta u nedjelju 15. lipnja. Dugave će biti domaćin trećeg ovosezonskog krosa, a trkače će razveseliti ruta koja je i inače popularna šetnjica stanara i rekreativaca.

Zagrijavanje započinje utrkom za građane i djecu na 1000 metara, nakon koje slijedi glavna trka duga 5 kilometara. U kvartovskom poretku uvjerljivo vodi ekipa Črnomerca, a hoće li svoje vodstvo i zadržati tek ćemo vidjeti. U muškoj i ženskoj kategoriji konkurencija je žestoka i još uvijek nema apsolutnog favorita, no Kristijan Rubinić i Matea Matošević su pobjedama na posljednjem krosu najavili uzbudljivu trkačku borbu do kraja.

Ekipa uličnih umjetnika pod nazivom Pimp my Pump oslikat će novu maketu pumpe samo za Dugave te trkačima podijeliti zasluženo osvježenje. Glazbeni majstor DJ Chill pobrinut će se za dobro raspoloženje i plesne ritmove dok sve pobjednike očekuju medalje, pehari i poklon bonovi.

Za sudjelovanje u svim kros utrkama možete se prijaviti na stranici www.adidastrcanje.hr ili na dan utrke kod startnog prostora od osam ujutro sve do dvadeset minuta prije starta.

Foto: adidas

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije