Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
korisno je znati

6 neobičnih, ali vrlo korisnih savjeta za trčanje

Trčanje
Foto: Thinkstock
1/2
16.09.2014.
u 13:10

Ovi neobični savjeti pomoći će vam da u trčanju uživate još više

Ako ste ljubitelj trčanja i tom se aktivnošću bavite gotovo svakodnevno, zasigurno i vi imate neke svoje male rituale i tajne kako si okašati taj put do odlične forme.

Ali i ovih 6 neobičnih savjeta drugih trkača s portala Shape mogu vam biti od koristi i pomoći da u trčanju uživate još i više.

1. Pelene/ulošci

Jedna trkačica otkrila je kako zna koristiti dječju pelenu kada trči maraton. Postala je poznata po tome, ali ona samo odgovara: Dug je put do ciljne linije!

2. I muškarci nose sportske grudnjake

Može zvučati potpuno neobično, ali dobra je ideja nositi sportski grudnjak ispod majica za vrijeme maratona, tvrdi jedan trkač koji je želio ostati anoniman. "Znam da nije to "glamurozno", ali spašava me kada trčim jer mi bradavice ne iritira dres". Imam ih u nekoliko boja, priznaje. Andre Farnell priznaje da ne osi grupdnjak, ali bradavice zalijepi izolir trakom iz istog razloga.

3. Koristite grijače za ruke

Dok se ne zagrijete trčanjem, koristite grijače za ruke. Jednostavno možete odrezati stare čarape da izgledaju kao odrezani rukavi i stavite ih na ruke dok se zagrijete. Tada ih jednostavno moćete skinuti, kaže Amanda Loudin

4. Vrećice meda

Kupite vrećice meda za čaj i nosite sa sobom kada idete na duže staze. Umjesto da kupujete razne proizvode, vrećica meda tijekom trčanja lako će vam povratiti energiju, savjetuje Jen Embry.

5. Slušalice

Kada idem na trčanje uvijek nosim svoje roze slušalice u ušima. Iako me mnogi pitaju zar nisam premlada za to, meni zaista jako pomaže da se fokusiram, tvrdi Monica Nelson.

6. Žvakaće gume i slični rekviziti u grudnjaku

Žvakaće gume i slične malene rekvoizite koji su mu opitrebni tijekom trčanja držim u svom sportskom grudnjaka. Ne smetaju mi i ne miču se kad su stisnuti u tako malom prostoru, a uvijek ih imam pri ruci kada mi zatrebaju, tvrdi Lynda Lurei.

>>Nevena Rendeli istrčala polu-maraton: Ovo je za mene nevjerojatan uspjeh

>>'Ljudsko tijelo stvoreno je za kretanje, stoga - svi na trčanje!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije