Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tenis

Tereza Mrdeža u još jednom četvrtfinalu

Tenis
Sanjin Strukić/PIXSELL
11.12.2014.
u 23:30

S bodovima osvojenim u ova dva tjedna Tereza bi mogla napredovati čak 22 mjesta i došla bi na 231. poziciju na WTA listi. Ne bi joj smjele izmaknuti kvalifikacije Australian Opena

Drugi put u dva tjedna Tereza Mrdeža ušla je u četvrtfinale 25.000 USD vrijednog challengera u meksičkom gradu Meridi. Ovaj put je u drugom kolu bila bolja od Poljakinje Justyne Jegiolke sa 7:5, 6:7 (2), 6:1. Mladoj Porečanki to je četvrta pobjeda u državi Yucatan, a priliku za iskorak ima u dvoboju s 18-godišnjom Brazilkom Beatriz Haddad Maia.

S bodovima osvojenim u ova dva tjedna Tereza bi mogla napredovati čak 22 mjesta i došla bi na 231. poziciju na WTA listi. Ne bi joj smjele izmaknuti kvalifikacije Australian Opena, a uskoro bi mogla biti i peta na hrvatskoj listi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije