Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBIO U POLUFINALU

VIDEO Bijesni Đoković divljao i psovao publiku. Ni to ga nije spasilo od poraza u Monte Carlu

Tennis - Rolex Masters 1000 de Monte-Carlo - N.Djokovic bat A. de Minaur (7/5 - 6/4)
Foto: Norbert Scanella / Panoramic / B
1/4
Autori: Hina, Večernji.hr
13.04.2024.
u 19:39

U jednom je trenutku drugog seta počeo Đoković psovati na svoj trenerski boks, u kojem odnedavno više ne sjedi naš Goran Ivaniševi

Norveški tenisač Casper Ruud pobijedio je najboljeg na svijetu Novaka Đokovića 6-4, 1-6, 6-4 čime je izborio finale zemljanog ATP Masters 1000 turnira kojem je domaćin Monte Carlo. Bio je ovo šesti međusobni meč ove dvojice tenisača te prva pobjeda Ruuda koji u svim prethodnim ogledima protiv Đokovića nije osvojio ni jedan set.

U finalu će osmi nositelj Ruud igrati protiv 12. nositelja, Grka Stefanosa Tsitsipasa, koji je u ranijem polufinalnom susretu bio bolji od Talijana Jannika Sinnera sa 6-4, 3-6, 6-4.

Ruud je imao odličan ulazak u meč te je s dva breaka poveo 4-1 protiv prvog tenisača na svijetu. Đoković je uspio vratit jedan break zaostatka, ali ne i drugi te je Norvežanin osvojio prvi set sa 6-4.

U jednom je trenutku počeo Đoković psovati na svoj trenerski boks, u kojem odnedavno više ne sjedi naš Goran Ivanišević. Kod vodstva od 3:0 u drugom setu Đoković je opsovao na talijanskom i onda rekao: Quattro, quattro" i Porca miseria", što bi se moglo prevesti kao "s**nje". Psovao je i u trećem setu kada je netko od gledatelja uzviknuo da je aut.

VIDEO ĐOKOVIĆEVOG PSOVANJA POGLEDAJTE OVDJE

U drugom je Đoković potpuno dominirao te je na putu do 1-1 u setovima izgubio tek jedan gem. Statiranje u drugom setu nije uopće obeshrabrilo Ruuda koji je na odličan način otvorio odlučujući set. Poveo je norveški tenisač 3-0, potom i 4-1, ali neumorni Đoković se uspio vratiti. Povezao je tri gema, izjednačio na 4-4 i uveo meč u potpunu neizvjesnost.

Kod 5-4 Ruud je došao do 0-40 i tri vezane meč-lopte na servis suparnika. Prve dvije je Đoković spasio, a onda je napravio dvostruku servis pogrešku za poraz.

Komentara 7

XX
XXXL
12:27 14.04.2024.

Očito je da nije "najbolji" na svijetu. Đokovićevo vrijeme je prošlo i skoro će početi padati i na ljestvici.

LU
luzer96
21:06 13.04.2024.

opet kriv Ivanišević,,,,,,,,,zar ne

Avatar Bill Carson
Bill Carson
20:42 13.04.2024.

Mirovina. Nije sramota. Novce ima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije