Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP ROTTERDAM

Odličan dan hrvatskih tenisača, u drugo kolo plasirao se i Borna Ćorić

Borna Coric
MAJA HITIJ/DPA/PIXSELL
08.02.2016.
u 22:42

Pobijedio je De Bakkera sa 7:6 (9), 4:6, 6:3 za dva sata i 34 minute igre.

Borna Ćorić plasirao se u drugo kolo ATP turnira u Rotterdamu nakon pobjede protiv domaćeg tenisača Thiema de Bakkera sa 7:6 (9), 4:6, 6:3 za dva sata i 34 minute igre.

Bio je to težak meč za našeg tenisača, no uspio je odgovoriti na sve izazove koji su mu bili predstavljeni s druge strane mreže. Ipak, meč su obilježile brojne pogreške jer dok je Ćorić imao 12 prilika za oduzimanje servisa, De Bakker ih je imao 11, a obojica su iskoristili po dvije.

Zanimljivo, u prvom setu Nizozemac nije iskoristio deset set lopti i Ćorić to nije mogao propustiti. Činilo se u tim trenucima da ima psihološku prednost, ali dvaput zaredom gubi svoj servis i De Bakker odlazi na 4:1, što je bila nedostižna prednost.

U trećem setu sve je odredio osmi gem jer trajao je skoro 13 minuta i Ćorić dolazi do vodstva 5:3. Servirao je uspješno za meč i sad će čekati boljeg u ogledu Francuza Gaela Monfilsa i Latvijca Ernestsa Gulbisa.

Ranije danas u drugo kolo su se plasirali Ivan Dodig i Marin Čilić.

>> Marin Čilić svladao neugodnog Istomina i plasirao se u drugo kolo

>> Ivan Dodig plasirao se u drugo kolo turnira u Rotterdamu

Komentara 2

IV
ivanjoksimovic
23:48 08.02.2016.

Konacno je prosao prvo kolo nakon debakla na 3 turnira za redom

DU
Deleted user
09:27 09.02.2016.

Super Borna! Samo naprijed!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije