Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KIKS VELIKANA Nadala

Dodig i Melo nakon drame u pet setova ušli u 3. kolo

Ivan Dodig i Marcelo Melo
Foto: Reuters/PIXSELL
03.07.2015.
u 18:49

Nakon što je eliminiran od 102. igrača svijeta, Nijemca Browna, teniski su kroničari počeli raspredati je li to još jedan znak da je Rafael Nadal, osvajač 14 Grand Slam turnira, sada bivši teniski velikan

Naš Ivan Dodig u paru s Brazilcem Melom pobijedio je kombinaciju Frystenberg/Gonzalez sa 3:2 u setovima (7:6, 6:7, 2:6, 7:6, 6:4). Pobjedom su ušli u 3. kolo parova.

Nakon što je eliminiran od 102. igrača svijeta, Nijemca Browna, teniski su kroničari počeli raspredati je li to još jedan znak da je Rafael Nadal, osvajač 14 Grand Slam turnira, sada bivši teniski velikan. Prije tri godine u Wimbledonu je izgubio od Čeha Rosola, tada 100. igrača svijeta, a godinu poslije od 135. igrača svijeta, Belgijca Stevea Darcisa.

Lani ga je pak izbacio mladi Australac Nick Kyrgios, tada 144. na svjetskoj rang-ljestvici. Zbog svega toga legendarni McEnroe savjetovao je Rafi da se zahvali stricu Toniju i da pronađe novog trenera.

>> Senzacija! 102. tenisač svijeta izbacio Nadala, Karlović u trećem kolu!

Komentara 2

ZO
zoricab7
18:57 03.07.2015.

A za Tomica nita ne pisete? Kazu izgubio glat, od tamo nekog Srbina. Cini mi se Novak se zove, ali nism sigurna. Proverite.

TR
tragurion1954
22:40 03.07.2015.

Ako se zove Novak, mora da je Crnogorac. Ali nisam siguran, možda je Novak zapravo Hrvat ? A i Tomic. Tomić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije