Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GUBITAK ZA TENIS

Roger Federer se teško ozlijedio u meču protiv Novaka Đokovića!

Roger Federer
Foto: Reuters/PIXSELL
03.02.2016.
u 11:42

'Ozlijedio sam koljeno u polufinalu Australian Opena i testovi su pokazali da je riječ o meniskusu. Vjerujem da će moji liječnici učiniti sve da se brzo i uspješno oporavim pa da što prije zaigram tenis.'

Roger Federer nije samo još jednom pokleknuo pred Novakom Đokovićem na nekom od Grand Slam turnira već je poslije Australian Opena ozlijedio meniskus i do daljnjeg će izbivati s teniskih terena.

- Ozlijedio sam koljeno u polufinalu Australian Opena i testovi su pokazali da je riječ o meniskusu. Vjerujem da će moji liječnici učiniti sve da se brzo i uspješno oporavim pa da što prije zaigram tenis. Ispričavam se svim svojim navijačima i prijateljima što neću moći igrati u Rotterdamu i Dubaiju, veselio sam se tim nastupima. Hvala svima na potpori i kad doznam nešto više, obavijestit ću vas - napisao je na svom Facebook profilu ponajbolji tenisač svijeta.

Bio bi uistinu velik gubitak ako bi se ozljeda pokazala ozbiljnom pa da udalji jedinog tenisača koji donekle može konkurirati nedodirljivom Đokoviću u ovom trenutku. No čak i kad je potpuno zdrav, Švicarac nema odgovora na igru prvog tenisača svijeta, što se pokazalo u Melbourneu, gdje je Đoković slavio sa 6:1, 6:2, 3:6, 6:3.

>> Federer nakon poraza od Đokovića: Znam da mislite da sam star, ali nisam...

 

I want to inform you that yesterday I underwent arthroscopic surgery on my knee. I injured my knee the day after the...

Posted by Roger Federer on Wednesday, February 3, 2016

Komentara 12

PO
PowerPoint
12:46 03.02.2016.

Deželiću, očajno si ovo preveo! Jel moguće da i dalje koristiš google translate, i to za engleski jezik??? Pročitavši originalnu Federerovu objavu jasno jest da je potrgao meniskus i da je bio operiran što je veliki detalj koji si izostavio. Očajno novinarstvo!

SO
sojko1
14:31 03.02.2016.

pa to je nažalost današnja realnost, da se ljudi koji nemaju pojma o ničem nazivaju novinarima, pa uništena je struka u Hr, ovaj "stručnjak" je nedavno, kada je Karlović u Halleu protiv Berdyha srušio rekord u broju aseva na 2 dobivena seta, objavio da je IVo rekorder i po broju aseva na 3 dobivena seta, dakle čovjek nije imao pojma o meču Isner - Mahut, a piše članke o tenisu u nekad najjačim dnevnim novinama. ove novine su danas predmet sprdnje u društvu.

Avatar rashomonn
rashomonn
13:20 03.02.2016.

Gospodo iz VL i ja sam pročitao vest na stranim sajtovima kao i vi ali tamo piše , citiram " Povredio sam se dan nakon polufinala...."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije