Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOGLO JE I BOLJE

Donna Vekić nije uspjela proći prvo kolo US Opena, a krenula je sjajno

Donna Vekić
DPA/Pixsell
27.08.2014.
u 08:16

Izgubila je od američke tenisačice Coco Vanderweghe sa 6:2, 3:6, 1:6.

Hrvatska tenisačica Donna Vekić nije uspjela nastaviti sjajan niz naših predstavnika na US Openu. Izgubila je od američke tenisačice Coco Vanderweghe sa 6:2, 3:6, 1:6.

Otkako je osvojila svoj prvi WTA u karijeri, 18-godišnja Osječanka ne može pronaći formu, pa je tako smijenila trenera, ali nije joj pomoglo. Pokaže znakove odlične forme, a u drugom trenutku dogodi se potpuno suprotno.

Tako je bilo u ovom meču, prvi set je dobila uvjerljivo, a onda se dogodio strahovit pad i dva je seta zaredom ostala bez ikakve šanse. Šteta, bila je to prilika za vraćanje samopouzdanja. Sad će morati čekati manje turnire jer sljedeći Grand Slam tek je dogodine.

>> Kakav rezultat, Borna Ćorić dominantno u drugo kolo US Opena!

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Point_of_view
Point_of_view
09:37 27.08.2014.

Prvi set je dobila uvjerljivo jer je protivnica poklanjala poene. Na zalost Donna previse poklanja vremena svog izgledu a premalo trenira i radi na poboljsanju svoje igre. Bojim se da ne krene stopama Karoline Sprem i Mirjane Lucic.

GV
golub Vaso
09:57 27.08.2014.

lučić je bila potpuno druga priča, šprem je napravila dosta za svoje mogućnosti, donna je prosječna, juniorski rezultati su to odavno pokazali, istina s više koncentracije samo na tenis rezultati bi bili nešto bolji, nije ona kriva nego oni koji su joj još sa 16g platili odmor od dva tjedna u Dubaiu

KA
kajinx
13:07 27.08.2014.

Željko Krajan, dajte pomozite našim curama. Unaprijed hvala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije