Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJAN

Đoković uoči meča s Hrvatskom: Netko mora kazneno odgovarati

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
02.03.2015.
u 09:01

– Jako sam razočaran. Nemoguće je da ulaznice nestanu za 13 minuta. Zapravo, moguće je samo ako date 50 kompleta u slobodnu prodaju. Na kraju je ispalo da je sve rasprodano, a prodaja nije ni počela – rekao je Đoković

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković nezadovoljan je organizacijom Davis Cup susreta s Hrvatskom koji se od petka igra u Kraljevu. Brojni navijači u Srbiji ostali su bez karata za taj susret koje su praktično rasprodane prije puštanja u slobodnu prodaju, a ona je trajala samo nekoliko minuta.

– Jako sam razočaran. Nemoguće je da ulaznice nestanu za 13 minuta. Zapravo, moguće je samo ako date 50 kompleta u slobodnu prodaju. Na kraju je ispalo da je sve rasprodano, a prodaja nije ni počela – rekao je Đoković za srbijanske medije i dodao:

– Jasno je da je netko učinio kazneno djelo i morat će odgovarati. Mi smo izabrali igrati u Kraljevu zbog našega naroda.

Marin Čilić ipak je na popisu za ovaj susret, no Đoković ne vjeruje da će osvajač US Opena zaigrati.

– Stavili su ga na popis samo da bude s reprezentacijom i podigne moral.

Čuvaju ulaznice za Milanovića?

Iz srbijanskog teniskog saveza pokušali su objasniti zašto je došlo do zbrke.

– Dio se čuva za slučaj ako državnici Srbije ili Hrvatske odluče doći na meč. Imamo molbu s hrvatske strane da do utorka osiguramo određen broj ulaznica za slučaj da dođe premijer Milanović sa suradnicima. Rečeno nam je i da zbog toga raščistimo aerodrom u Kraljevu. Ako Milanović odustane od dolaska, potrudit ćemo se da u prodaju pustimo i tu preostalu količinu karata – rekao je Čedomir Šoškić, menadžer Teniskog saveza Srbije, prenosi Telegraf.

>> Federer zavapio: Molim vas, nemojte to raditi Ćoriću!

Komentara 23

QQ
qqq
09:21 02.03.2015.

Ne brini Đoko nisu doslovno sve prodane, bit će ispred dvorane kod preprodavača po poštenoj cijeni.

AY
ayala
09:39 02.03.2015.

kod nas je kao drugacije..npr. kod nas suker zna tko prodaje jer ih on daje u prodaju na crno,kao sto je bio slucaj u italiji .

DO
doktor1
11:16 02.03.2015.

Đoković je u pravu ali koga to briga, sve su to balkanska posla, bitno je da kriminalci zarađuju. Ima toga i u HRV naravno a najviše u BIH. Sve su to ostaci Yugoslavenstva. Milanović ne ide zbog HRV nego zbogog Srbije. Kome to nije jasno nek posjeti Hlebine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije