Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uletio za meča

Bespilotna letjelica na US Openu: 'Pomislila sam da je bomba'

Dron
Foto: Youtube Screenshot
04.09.2015.
u 15:55

Policija je uhitila predavača Daniela Verleyja (26) zbog sumnje da je odgovoran za ovaj incident.

Neobičan događaj, točnije pad bespilotne letjelice za meča između Flavije Pennette i Monice Niculescu, obilježio je drugo kolo US Opena.

Pennetta je vodila sa 6:1, 5:3 kad je tzv. dron pao na tribinu. Začuo se tresak, ali su tenisačice završile poen.

– Moram priznati da sam se preplašila. Pomislila sam ''To je bomba''. Pokušala sam nastaviti igrati, a vidjela sam kako policija sve provjerava – izjavila je Pennetta.

Policija je uhitila Daniela Verleyja (26) zbog sumnje da je odgovoran za ovaj incident. On je predavač na Akademiji za inovativnu tehnologiju u Brooklynu, a s kojom namjerom je poslao dron tenisačicama, tek će se utvrditi.

 

>>Predivan je osjećaj vratiti se na središnji teren

Komentara 1

Avatar links
links
16:37 04.09.2015.

Naslov iz srednje Bosne: "uletio za meča"!!!! pa šta je ovo???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije