Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suradnja

Tvrtka iPROM jača prisutnost u regiji partnerstvom s tvrtkom Cloudflare

Cloudflare
Promo
10.03.2017.
u 13:12

Tvrtka iPROM, jedna od vodećih digitalnih agencija u Sloveniji, koja svoju prisutnost jača i u regiji Adriatic, nakon više od godinu dana ispitivanja za svog je partnera na području usluga u oblaku odabrala američku tvrtku Cloudflare, jedog od najvećih globalnih pružatelja usluga na tom području te je s njom potpisala ugovor o suradnji. Povezivanjem vlastitog rješenja iPROM Cloud s tehnološkim partnerom tvrtkom Cloudflare, tvrtka iPROM je nadogradila ponudu svojih usluga na području međunarodne distribucije digitalnih komercijalnih sadržaja. Time je tvrtka iPROM ojačala svoju ulogu na globalnom tržištu pružatelja tehnoloških rješenja za upravljanje oglasnim prostorom u digitalnim medijima.

„Suradnja s pružateljem usluga tvrtkom Cloudflare od sada našim klijentima osigurava najvišu razinu distribucije komercijalnih sadržaja na bilo kojem tržištu, što je iznimno važno za strateško jačanje prisutnosti tvrtke iPROM na stranim tržištima. Partnerstvom smo standarde koji se odnose na vlastitu poslužiteljsku infrastrukturu primijenili i na distribuciju komercijalnih sadržaja na ključnim globalnim tržištima“, komentirao je stratešku odluku Tomaž Tomšič, direktor Tehnološko-razvojnog odjela u tvrtki iPROM.

Tvrtka Cloudflare je međunarodni pružatelj rješenja za pohranu statičkih sadržaja u oblaku koji širokom mrežom poslužiteljskih centara na 102 lokacije na svim kontinentima omogućuje skladištenje i distribuciju statične građe (slikovni materijali, video sadržaji itd.) uz kapacitet prijenosa podataka od 10 Tb/s.

Vlastito tehnološko rješenje za programski zakup za ciljnu publiku iPROM Cloud tvrtke iPROM osigurava automatiziranu distribuciju i prodaju komercijalnih sadržaja iz jedne točke. Predstavlja cjelovito rješenje za programsko upravljanje i optimizaciju poslovnih procesa na području prodaje oglasnog prostora u digitalnim okruženjima, uključujući internetsko i mobilno okruženje, digitalnu televiziju i okruženje unutar interneta stvari (IoT), usklađeno s najvišim globalnim standardima.

Povezivanje tehnologije iPROM Cloud s oblakom tvrtke Cloudflare znači da tvrtka iPROM može ponuditi komercijalne sadržaje na bilo kojoj svjetskoj lokaciji preko najbližeg lokalnog poslužitelja. Time tvrtka iPROM osigurava brže, učinkovitije i pouzdanije izvođenje oglašivačkih aktivnosti u digitalnim medijima na globalnoj razini, budući da poslužitelji tvrtke Cloudflare imaju najnapredniji predmemorijski sustav, što omogućuje brzo učitavanje sadržaja bez obzira na veličinu datoteka. Pri tom treba naglasiti da se digitalne kampanje, bez obzira na ciljno tržište, provode centralizirano putem tehnologije tvrtke iPROM zvane iPROM Cloud, što klijentima i partnerima tvrtke iPROM osigurava cjelovit nadzor i optimizaciju svih aktivnosti u procesu digitalnog oglašavanja.

Tvrtka iPROM se tim strateškim korakom svrstava uz najpoznatije konkurente na području programskog zakupa oglasnog prostora na globalnoj razini. To potvrđuju i sve brojnije oglašivačke akcije, koje tvrtka provodi za međunarodne klijente u svrhu učinkovitog dopiranja do ciljnih publika na globalim tržištima. „Kontinuiranom nadogradnjom vlastite tehnologije i razvojem naprednih rješenja za prodaju i upravljanje oglasnim površinama u digitalnim medijima, idemo ukorak s najvećim igračima na tržištu digitalnog oglašavanja. Pronalaženje tehnoloških sinergija s globalnim ponuđačima tehnoloških rješenja, kao što je tvrtka Cloudflare, omogućuje nam brzu nadogradnju kapaciteta na području sigurnog podatkovnog prijenosa, čime se povećavaju naša učinkovitost i dopiranje do ciljne publike unutar globalnog oglašivačkog ekosustava“, dodaje Simon Cetin, partner u tvrtki iPROM. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije