Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Epson

Ovo morate pogledati: Lewis Gets Inked

Epson
Foto: Epson
19.10.2016.
u 10:27

Lewis Hamilton, vozač ekipe MERCEDES AMG PETRONAS Formula One™, pojavljuje se u najnovijem Epsonovom filmu

Lewis Hamilton, trostruki prvak prvenstva FIA Formula OneTM zvijezda je novog spektakularnog filma snimljenog u suradnji s Epsonom.

Film pod naslovom „Lewis Gets Inked“ naglašava prednosti pisača Ink Tank System i dostupan je na Epsonovom kanalu YouTube te na mrežnom odredištu tvrtke.

Ovaj zabavan film, nabijen akcijom i glamurom, snimljen je u sjedištu ekipe MERCEDES AMG PETRONAS Formula One™. Lewis u usporenoj snimci klizi kroz papirnatu oluju da bi ga na kraju doslovno potopili tintom raznih boja.

Živopisan video materijal pripremljen je u suradnji s s ekipom MERCEDES AMG PETRONAS Formula One™ povodom lansiranja Epsonovih pisača Ink Tank System te naglašava prednosti revolucionarnog sustava punjivih spremnika za tintu i velike količine tinte koja se isporučuje u originalnom pakiranju s novim pisačima. Prednosti sustava Ink Tank System – ispis velikih količina materijala bez potrebe za klasičnim tintnim patronama - ovdje postaju očite zahvaljujući zabavnom i šaljivom scenariju. Film je dio strategije kreiranja sadržaja u različitim kanalima koja se sastoji od glavnog filma te materijala snimljenog „iza scene“.

Epson je službeni partner ekipe MERCEDES AMG PETRONAS te nudi stručnu suradnju u područjima inkjet ispisa, skenera, 3LCD projektora i nosive tehnologije, što uključuje i pametne naočale. Kampanja „Lewis Gets Inked“ donosi veliku novost u suradnji dvaju tržnih marki koju je do sada obilježavala ozbiljna nota neumornog traganja za inovacijom, globalnim liderstvom i stvaranjem visoko kvalitetnih proizvoda. Epsonovo korištenje inovativne tehnologije podudara se sa svime što vodeća ekipa svjetskog prvenstva FIA Formula One™ nastoji postići na sportskom planu.

Lewis Hamilton komentirao je suradnju: “Tijekom sezone sudjelujem u vrlo zanimljivim projektima s partnerima naše ekipe i mogu reći da je ovaj projekt svakako jedan od neobičnijih! Snimanje za Epsonov Ink Tank System bilo je vrlo zabavno. Uvijek volim raditi nešto drugačije i tako izići iz svakodnevnih tokova. To što su na mene bacili 400 litara tinte bilo je nezaboravno iskustvo i mislim da smo postigli vrlo cool rezultat“.

Maria Eagling , direktorica marketinga u tvrtki Epson Europe, dodala je: “Inovativni Ink Tank System preokrenuo je svijet ispisa te smo željeli napraviti film koji će biti jednako iznenađujući i upečatljiv. Epson predstavlja kvalitetu, inovaciju i izvedbu, no ljudi će ostati zatečeni ovim filmom punim zabave, otkačenosti i akcije. Sjajno je surađivati s ekipom MERCEDES AMG PETRONAS Formula One™. Lewis Hamilton pridodao je pravu karizmu, stil i zabavu i tako nam je pomogao pokazati drugu Epsonovu stranu. Priprema projekta trajala je godinu dana i kreativna ekipa koja stoji iza njega ostavila je neizbrisiv trag“.

O produkcijskoj ekipi
Epson je produkciju realizirao u suradnji s kućom Citizen Films, na čelu s generalnom direktoricom Gretchen Shoring zaduženom za sadržaj i režiserom Rollom Hollinsom. Za posebne efekte pobrinula se ekipa Machine Shop, a Rina Yang bila je direktorica fotografije te se pobrinula da film dobije posebnu luksuznu notu.

O pisačima Ink Tank System
Pisači Ink Tank System odlikuju se revolucionarnom konstrukcijom koja omogućava jednostavno i cjenovno prihvatljivo rješenje svakodnevnog ispisa. Inovativni sustav visokog kapaciteta isključuje potrebu za klasičnim tintnim patronama te oslobađa korisnika pritiska vezanog za nabavu i zamjenu tinte. Pisači ITS dolaze u originalnom pakiranju sa zalihama tinte dostatnim za ispis tisuća stranica bez troška zamjene tinte.

www.epson.hr

 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije