Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI OGLASNIK

Njuškalo je na Viberu!

njuškalo
Foto: Screenshot
26.01.2016.
u 12:09

Njuškalo svojim pratiteljima u Public Chatu svakog dana predstavlja nekoliko najsvježijih informacija i oglasa

Njuškalo je prvi oglasnik koji se priključio besplatnoj mobilnoj aplikaciji za dopisivanje i telefoniranje Viber, nakon što je u Hrvatskoj ponudila modele za poslovne korisnike.  Njuškalov Public Chat novo je virtualno mjesto gdje korisnici mogu pratiti sve novosti vezane uz najveći internetski oglasnik u Hrvatskoj, pregledati najzanimljivije oglase, njuškati po korisnim pretragama te pročitati savjete za uspješnije trgovanje, kao i članke sa Njuškalova bloga. 

Njuškalo svojim pratiteljima u Public Chatu svakog dana predstavlja nekoliko najsvježijih informacija i oglasa, daje im inspiraciju za kupnju ili prodaju te ih upoznaje sa svojim alatima, kako bi iskustvo trgovanja na Njuškalu bilo još uspješnije. Njuškalo je ovim putem svojim korisnicima, i onima koji će to tek postati, obraća još direktnije i neposrednije.

Viber aplikacija zbog svoje je korisnosti i jednostavnosti brzo stekla poklonike diljem svijeta, a danas ju koristi više od 660 milijuna ljudi. Broj je to koji iz dana u dan raste, baš kao i broj Njuškalovih registriranih korisnika kojih je sada više od milijun i 400 tisuća, a svakog mjeseca pridruži nam se još 20 tisuća novih. Nedugo nakon otvorenja ureda za središnju i istočnu Europu, Viber je prepoznao Njuškalo kao jednog od idealnih poslovnih partnera u regiji. 

Otvaranje Public Chata još je jedan korak u Njuškalovu kontinuiranom razvoju, praćenju digitalnih trendova i inovacija te približavanju korisnicima na svim platformama. Njuškalovu je Public Chatu jednostavno pridružiti se putem pametnog telefona, klikom na gumb „Javno (Public)“ te u tražilici pronaći Njuškalo. Moguće je pridružiti se i putem stolnog računala, skeniranjem QR koda na stranici chats.viber.com/njuskalo.

>> Njuškalo je nestao i osvojio Masterweb nagradu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije