Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lažnjak?

Ruskog predsjednika šokiralo pismo: 'Putin će dati ostavku i prepustiti vlast čovjeku od povjerenja'

Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
21.04.2017.
u 17:30

Pismo je navodno napisao Putinov politički suradnik, senator Franc Klincevič, no on tvrdi da je pismo lažnjak

Ruskog predsjednika Vladimira Putina šokiralo je pismo koje je pročitano na parlamentarnoj sjednici, a u kojemu se tvrdi da Putin planira dramatično dati ostavku i prepustiti vlast čovjeku od povjerenja.

Kako prenosi Sun, u tekstu se navodi da će vlast preuzeti predsjednik parlamenta Vjačeslav Volodin. Pismo je na sjednici pročitao Andrej Čepurnoj, vođa skupine veterana rata u Afganistanu. Putin je ostao iznenađen pismom te nije ni potvrdio ni demantirao da će se natjecati na predsjedničkim izborima iduće godine.

Pismo je navodno napisao drugi Putinov politički suradnik, senator Franc Klincevič, koji je blizak i Putinu i Volodinu, no on tvrdi da je pismo lažnjak. Inače je poznato da je Klincevič u sukobu s Čepurnojem.

Analitičari predviđaju da će Putin ići na izbore te su uvjereni u pobjedu, ali Putin unatoč popularnosti u narodu još uvijek nije objavio hoće li se kandidirati.

Volodin, koji još nije komentirao ove glasine, u prosincu je javno pozvao Putina da se kandidira za još jedan mandat.

>> Putin se žestoko obrušio na NATO: 'Klimaju glavama kao lutke'

>> Putin žestoko reagirao na američko bombardiranje Sirije: To je agresija na suverenu državu

Ključne riječi

Komentara 28

BU
Burger
20:39 21.04.2017.

Državnik kakav nama nedostaje

PO
pointmaker
18:13 21.04.2017.

Samo ako ga naslijedi netko njegovog kalibra! Preporodio je rusiju , Njegova rusija i Jeljtsinova nisu iste države

Avatar superhik74
superhik74
19:00 21.04.2017.

Moram priznati da mi je polako pocelo biti zao Rothschild-a i njegove klike, vise jadnici ne znaju sto ce narediti poslusnim piskaralima da izmisle, trude se svim silama svakim danom nove sve bizarnije izmisljotine ali realnost ih ubija. Putin im je stvarno trn u oku, nikako da pokore i opljackaju Rusiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije