Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Opravdana reakcija'

Policija brani oca koji je prebio pedofila: Tata se ponašao kako tata

pedofil
Foto: Volusia County Corrections/Facebook
22.07.2014.
u 11:31

Otac nije optužen za zločin, a policija tvrdi da je njegova reakcija bila opravdana

Policija brani postupke oca koji je do neprepoznatljivosti pretukao muškarca kojeg je uhvatio kako seksualno zlostavlja njegova 11-godišnjeg sina, javlja Daily Mail. Raymond Frolander (18) odveden je u bolnicu prije saslušanja u policiji, a slike njegova unakažena lica preplavile su internetske portale diljem svijeta.

Pedofil se pojavio na sudu gdje se izjasnio kako nije kriv za seksualni napad iako je priznao da je dječaka zlostavljao godinama.

Otac nije optužen za zločin, a policija tvrdi da je njegova reakcija bila opravdana.

– Tata se ponašao kao tata. Ne vidim za što bismo mogli optužiti oca, rekao je šef policije Daytona Beacha Mike Chitwood.

Podsjetimo, zasad neimenovani 35-godišnjak pretukao je i onesvijestio mladića kojeg je zatekao kako seksualno zlostavlja njegova 11-godišnjeg sina.

Policija u Dayton Beachu objavila je fotografiju pretučenog mladića iz koje je vidljivo da je malo nedostajalo da ga ljutiti muškarac ubije.

Mladićevo je lice natečeno i gotovo da ne nalikuje ljudskom. Usnice su mu nabrekle i krvave, po cijelom licu vide se podljevi, a jedno je oko natučeno i ne može ga otvoriti.

>> Ovako izgleda pedofil nakon što ga je otac uhvatio kako mu zlostavlja sina

Komentara 47

L3
luka_37
11:43 22.07.2014.

Svaka čast i obrazloženju koje je dala policija ali i tati...da je vise takvih tata ove pedofilske gamadi bi bilo daleko manje

KL
klasika
11:40 22.07.2014.

bravo tata!

DU
Deleted user
12:00 22.07.2014.

Svaki čovjek zdravog razuma će braniti tog tatu. Bravo tata!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije