Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na dubini od 83 kilometra

Potres jačine 6,3 stupnjeva zatresao zapadni Japan

potres
Foto: Borna Filić/PIXSELL
13.03.2014.
u 18:42

Epicentar potresa jačine 6,3 stupnjeva bio je 13 kilometara sjeverno od grada Kunisaki-shi, smještenog na otoku Kyushu, izvijestilo je Američko geološko društvo

Jak potres zatresao je veliki dio zapadnog Japana, izvijestio je Kyodo.

Epicentar potresa jačine 6,3 stupnjeva bio je 13 kilometara sjeverno od grada Kunisaki-shi, smještenog na otoku Kyushu, izvijestilo je Američko geološko društvo, piše RT.

Epicentar je bio na dubini od 82,9 kilometra u Unutarnjem moru na zapadu Tihog oceana koje razdvaja tri glavna otoka Japana – Honshu, Shikoku i Kyushu. Potres jačine 6,3 može izazvati veliku štetu. Još nema izvještaja o štetama ili žrtvama ovog potresa. Agencija ističe da nema opasnosti od tsunamija.

Epicentar potresa bio je oko 160 kilometara jugozapadno od Hirošime.

>>Potres jačine 6,9 po Richteru pogodio Kaliforniju, drugi uzdrmao Meksiko!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije