Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ušuljala se u sobu

Dadilja optužena za silovanje dječaka: Napala ga dok mu je majka rađala u bolnici

Rataic
Foto: Meriden Police
20.11.2014.
u 17:56

Majka je posumnjala da nešto nije u redu kada je vidjela ugriz na dječakovu vratu

25-godišnja Marybeth Rataić optužena je višestruko silovanje 10-godišnjeg sina svoje prijateljice. Silovanja su se navodno dogodila dok je čuvala dječaka i njegovu braću, piše Daily Mail.

Optužena je po deset točaka optužnice nakon što je, navodno, tri puta imala seksualni odnos s dječakom u njegovu domu u Meridenu u američkoj saveznoj državi Connecticut. Policija je izvijestila da se žena jednom prilikom ušuljala i silovala dječaka u njegovoj sobi dok su u njoj spavala njegova braća. Optužena je i za seks s dječakom dok je njegova majka rađala u bolnici.

Majka je posumnjala da nešto nije u redu kada je vidjela ugriz na dječakovu vratu. Potom joj je priznao da je najmanje tri puta imao seksualni odnos s Rataić u razdoblju od 19. do 23 kolovoza. Rataić odbacuje optužbe da je seksualno zlostavljala dječaka te tvrdi da je dječak nju zaskočio. Incident navodno nije prijavila jer ju je bilo previše sram.

>>Josef Denac (43) optužen zbog silovanja 11-godišnje djevojčice

>>Nasilje nad ženama: Prijavljeno samo jedno od 17 silovanja

Komentara 10

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
20:20 20.11.2014.

nekad su dečki molili boga da se učiteljice ili dadilje motaju oko njih ali odkad je ...gay - o.k ...stalno se bune ....

SA
santos008
22:59 20.11.2014.

Nas siluje neko vec vise godina pa sutimo.

DU
Deleted user
19:47 20.11.2014.

A njemu teško palo, moš mislit );( ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije