Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gospin kip

'Da nisam vidio vlastitim očima, ne bih ni ja vjerovao'

Međugorje, gospa (1)
Ivo Cagalj/PIXSELL
01.10.2013.
u 07:55

Svjedok je također ustvrdio da nijedna slika koja je snimljena fotoaparatom nije autentična jer, kako objašnjava, ''kip nije svijetlio zelenom bojom kako je na fotografijama nego nekakvom blagom sivkasto-bijelom''.

Nakon što je kip Gospe, koji je navodno počeo svijetliti u kući vidjelice Vicke izazvao podijeljena mišljenja te nakon što su se pojavili navodi kako zapravo nije riječ o čudu već da je kip jednostavno premazan fluorescentnom bojom, neimenovani svjedok iz Međugorja za Hercegovinu.info ustvrdio je kako Gospa ne počinje svijetliti u isto vrijeme te da ne svijetli uvijek po mraku.

– Četiri dana je počeo svijetliti oko 19.30 navečer, a preksinoć je počeo tek svijetliti oko 21.30... čitavo vrijeme je bio u mraku – iskreno, da nisam vidio vlastitim očima, ne bih ni ja vjerovao. A slična stvar se dogodila prvi dan. Ljudi su dolazili i samo gledali i slikali kip, a svjetlost se počela gubiti. Jedan je momak predložio da se počne moliti Zdravomarija i kip je ponovno počeo jače svijetliti – rekao je svjedok, objavila je jučer Hercegovina.info.

Svjedok je također ustvrdio da nijedna slika koja je snimljena fotoaparatom nije autentična jer, kako objašnjava, ''kip nije svijetlio zelenom bojom kako je na fotografijama nego nekakvom blagom sivkasto-bijelom''.

>> Gospa u Međugorju zasvijetlila i treću noć zaredom!  

>> Svjetleći kipić Gospe na eBayu se prodaje za 249 dolara  

>> Svijetljenje kipa Božji znak, iluzija, priviđenje ili? Evo što kažu teolozi!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije