Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVIJETLI U MRAKU

Svjetleći kipić Gospe na eBayu se prodaje za 249 dolara

gospa,kipić
eBay
26.09.2013.
u 17:54

Navodno je riječ o predmetu iz vremena Art Decoa, na bazi ima pečat Corneillea, poznatog kipara iz Toulousea

Na eBayu se prodaje fosforescentni kipić Gospe koji uvelike podsjeća ona onaj koji posljednjih nekoliko dana izaziva veliku pozornost u Međugorju. Kako se vidi na fotografijama, kipić u mraku emitira zelenu svjetlost.

Korisnik iz Francuske na eBayu kipić prodaje za 249 dolara, a navodno je riječ o predmetu iz vremena Art Decoa. U oglasu se navodi kako je kipić u vrlo dobrom stanju te kako na bazi ima pečat Corneillea, poznatog kipara iz Toulousea.

Fosforescentni su predmeti, inače, oni koji nakon osvjetljavanja nastavljaju emitirati svjetlost. Za razliku od fluorescentnih predmeta, kod fosforescentnih se emisija svjetlosti nastavlja i nakon što se prekine izvor svjetla.

>> Gospa u Međugorju zasvijetlila i treću noć zaredom!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije