Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sud odlučio

Bolesnima dopustili uzgajati marihuanu

marihuana
Marko Jurinec/PIXSELL
22.07.2014.
u 22:16

Prvi put je tako njemačko sudstvo odobrilo uzgoj kanabisa za medicinske svrhe, sve do te odluke uzgoj u Njemačkoj je bio zabranjen.

Troje bolesnika u Njemačkoj dobilo je odobrenje suda u Kölnu i sad smiju uzgajati marihuanu, a dva pacijenta sud je odbio.

Prvi put je tako njemačko sudstvo odobrilo uzgoj kanabisa za medicinske svrhe, sve do te odluke uzgoj u Njemačkoj je bio zabranjen. Pacijente je prije toga odbio Savezni institut za lijekove.

Drugih dvoje pacijenata sud je odbio, jednoga jer nije mogao jamčiti da netko drugi neće imati pristup biljkama, a drugoga jer nije iscrpio sva druga medicinska sredstva za liječenje.

>>S travom u ustima tukao i ugrizao policajca

>>Policija kod Splićanina pronašla 213 komada ecstasyja

Komentara 2

Avatar naturtrueb
naturtrueb
22:24 22.07.2014.

ima nade za nas ljude još

Avatar naturtrueb
naturtrueb
23:10 22.07.2014.

kad ja popričam sa svojim doktorom potpisat će plantažu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije