Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijelila tursku

Zvijezdu serije Dila napali na Instagramu zato što voli - pse

Hatice Sendil
Foto: Instagram
1/3
07.02.2014.
u 12:02

Hatice Şendil, glumica koju gledamo u seriji "Dila", na svojem Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj pozira s dečkom Burakom Sağyaşarom i njihovim psom Buddyjem

Hatice Şendil, glumica koju gledamo u seriji "Dila", na svojem Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj pozira s dečkom Burakom Sağyaşarom  i njihovim psom Buddyjem.

Jedna osoba koja prati njezinu stranicu ispod fotografije napisala je: „Nevjerojatni su mi ljudi koji žive sa psima, odvratno!“, što je poznatu glumicu prilično iznerviralo.

- S kojim pravom koristiš ovako prikriveno zlonamjeran izraz da izjaviš nešto vezano za moju sreću, zadovoljstvo, trenutak i život? Brini se za sreću u svom životu prije negoli kreneš kritizirati tuđe živote i širiti svoju zlobu prema nevinim bićima koja nas trebaju… Čistoća se nalazi u ljudskoj savjesti i srcu, a ne na naslonjaču ili tepihu u kući. Kao i u stupovima vjere, ali ti to očito još nisi naučio - komentirala je razljućena Hatice.

Nakon što je ova njezina izjava rasplamsala podijeljena mišljena u Turskoj, mlada glumica se pokušala opravdati: "Tko može reći takvo što, ne vjerujem! Znam da se ne bih smjela živcirati, ali moram uzvratiti. Ne mogu to samo pustiti."

>>Zvijezda serije "Dila" pohvalila se fotografijama s ljetovanja u Dubrovniku

Komentara 1

MA
MARRYERDE
19:38 10.03.2014.

Odlična reakcija Hatice! Zločestoću, prljavštinu, neiskrenost, sebičnost, nevjeru ,,,,treba potražiti među ljudima koji su s nama ili pored nas a ne među psima i ostalim kućnim ljubimcima. Onaj tko je u stanju "ogaditi" tako maleno i slatko biće, Buddya, zaslužuje oštar odgovor koji će ga, možda, potaknuti na razmišljanje. BRAVO HATICE!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije