Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oprez, spojler

Sulejman izazvao kaos u Turskoj: Gledatelji žele da se kazni Halit Ergenc

'Sulejmanko3'
Foto: Promo
1/4
27.02.2014.
u 12:49

Na ulici Halita nazivaju pogrdnim imenima, a čak mu dobacuju kako je ubojica, a Mehmeta Gunsura (38), koji je glumio Mustafu, gledaju sa žaljenjem i govore neka počiva u miru

Prošao je tek jedan dan otkako je prikazana epizoda "Sulejmana Veličanstvenog" u kojoj umire Mustafa, a produkciju popularne serije zatrpale su pritužbe uplakanih gledatelja koji ne mogu podnijeti činjenicu da je Sulejman ubio svog sina Mustafu.

Gledatelji su revoltirani i traže da se strogo kazni glavni glumac Halit Ergenc, koji je utjelovio Sulejmana.

Jedan gledatelj, kako prenosi Svetplus, namjerava podnijeti sudsku tužbu, jer mu je nanio veliku duševnu bol te vjeruje kako je glumac osobno kriv za Mustafinu smrt.

Na ulici Halita nazivaju pogrdnim imenima, a čak mu dobacuju kako je ubojica, a Mehmeta Gunsura (38), koji je glumio Mustafu, gledaju sa žaljenjem i govore neka počiva u miru.

Halit, iako zbunjen, kaže kako mu je i samom teško pala Mustafina smrt.

- Kad me je Mustafa nazvao "oče", nisam se mogao suzdržati. Zaplakao sam i morali smo snimiti sve ispočetka. Kad mi je "mrtav" ležao na rukama, moje suze su bile stvarne - rekao je Halit.

>>Mihrunisa postaje Mustafina supruga i najgori neprijatelj!

>>Princ Bajazit iz "Sulejmana": Ljubomoran sam tip pa u vezi s glumicom ne bih bio opušten

Komentara 3

JA
james49
13:36 27.02.2014.

Slično se svojevremeno događalo 'tetecu' i 'dudeku' iz "Gruntovčana". I to dosta dugo godina.

NE
neki
14:49 27.02.2014.

Nije samo ubio svog sina Mustafu, nego je ubio i njegovog sina. Pa je Selim ubio Bajazeta i četiri njegova sina... Takva je bila praksa sve do 19 stoljeća.

MA
mare0801
17:44 27.02.2014.

ova uživljavanja nisu ništa novo,bilo je toga i s drugim serijama. Gledam "Sulejmana" na internetu,pa sam gledala i ovu i sljedeću epizodu,i bilo je dojmljivo,a i Mustafa je apsolutno pozitivan lik,tako da vjerujem da su ljudi koji su baš uživljenii ,ostali pomalo šokirani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije