Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zgodni glumac

'Ne želim u tuđe domove ulaziti i svojim privatnim životom'

Kivanc
Foto: GQ
1/3
02.05.2015.
u 18:12

Zgodnom glumcu koji je ranije kruh zarađivao kao maneken snimanje editorijala nije strano i u njima se snalazi kao riba u vodi

Prekrasni turski nacionalni park Yedigöller (Sedam jezera, op.a.) poslužio je kao savršena kulisa za snimanje inspirirano filmom Seana Penna "Into the Wild".

U glavnoj ulozi ovog puta našao se markantni miljenik žena diljem svijeta, glumac Kıvanç Tatlıtuğ. Nepotrebno je naglašavati koliko dobro se bivši maneken snašao u ulozi modela za tursko izdanje magazina GQ. Nekad je krasio i naše male ekrane, pa ga poznajemo iz serija "Strasti orijenta", "Gumuš", "Bijeg"...

- Obožavam pobjeći u prirodu, mala sela. Volim ribariti i družiti se s lokalnim ljudima koji me ne prepoznaju ili im nije važno što su me vidjeli - otkrio je glumac tijekom snimanja. Povučen je te smatra da nema potrebe da se za njega čuje dok ne snimi nešto novo.

- Gdje sam sretan, tu se i nalazim. Otkrio sam ljubav prema prirodi i obitelji, vlastitim korijenima - dodaje glumac. Upravo obitelj mu je najvažnija, pa ih uvijek nastoji zaštiti od znatiželjnika. - I dalje me to jednako nervira, to je moja slabost. Već putem serija ulazim u ljudske domove. Ne želim ulaziti u njih i privatnim životom. Ne želim svoj život izlagati ničijim očima - zaključuje lijepi glumac.

>>Seksi Kivanc u reklami s anđelicom Victoria's Secreta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije