Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
crna ruža

Ebru i njezina djeca provode tešku noć na zemljištu što im je ostalo od Murata

crna ruža
Foto: PR FOTO
1/3
01.09.2014.
u 11:36

Narin odlazi Firatu za kojeg je saznala da je pomogao Ebru, da ga pozove na red...

Narin odlazi Firatu za kojeg je saznala da je pomogao Ebru, da ga pozove na red. Kad Ebru uspaničena zbog Adina nestanka upadne u konak i prijeti Kendalu, Narin koja ovo čuje dobit će neočekivanu inspiraciju. Ebru i njezina djeca provode tešku noć na zemljištu što im je ostalo od Murata.

Firat, koji je dirnut Ebruinom pričom, malo joj otkriva veo tajni s prošlosti. Kendal, koji je saznao da Muratov dosje još nije zatvoren, odlazi na mjesto gdje se on utopio, ali promatra ga jedan par očiju. Ozlem, uznemirena Kendalovom bliskosti s Narin, testira granice njezina strpljenja.

>>Kendal nije primio djecu i Ebru u kuću

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije