Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONFERENCIJA

Na Zagreb Connectu startupi će upoznati i 'oca' USB-a i pjevača Iron Maidena

Bruce Dickinson
Foto: Richard Pohle/News Syndication/PIXSELL
25.10.2016.
u 12:00

Krajem studenog oko 400 investitora dobit će uvid u razvojne projekte iz Hrvatske i svijeta

Međunarodna konferencija startupova i poslovnih anđela Zagreb Connect, najveća dosad, u Zagrebu će biti krajem studenog u sklopu događanja EBAN Winter University 2016. Očekuje se više od 400 poslovnih anđela uključujući i arkanđele s desecima milijuna eura investicija, poput Brucea Dickinsona, pjevača grupe Iron Maiden, Dova Morana iz Izraela koji se smatra “ocem” USB memorije te Johanna Hansmanna koji slovi za najboljeg europskog poslovnog anđela. Konferenciju će uveličati i čelnici Bloomberga i Cisca, a očekuju se i stručnjaci NASA-e, Europske svemirske agencije...

– Na Zagreb Connect prijavilo se 150 timova, 110 je zadovoljilo kriterije. Odabrano je 20 finalista koji će se moći prezentirati investitorima, no bit će prostora da u kontaktima na licu mjesta svoju priliku nađu i ostali koji nisu ušli u finale ili se čak nisu ni prijavili na natjecanje – kazao je Davorin Štetner, predsjednik Hrvatske mreže poslovnih anđela – CRANE i organizator EBAN-a.

Finalisti su iz sedam zemalja, 12 ih je iz Hrvatske. Nagradni fond je 100 tisuća eura.

>> ZIP ponovno organizira besplatne radionice programiranja za žene

>> Robot i bomba najbolji su startupi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije